کد خبر: 1285037
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۰
19 شهريورماه؛

فرهنگيان چهارمحال و بختياری با آيت‌الله‌العظمی نوری همدانی ديدار می‌كنند

رئيس اداره روابط عمومی آموزش و پرورش چهارمحال و بختياری از ديدار فرهنگيان استان با آيت‌الله‌العظمی نوری همدانی، مرجع گرانقدر جهان تشيع در ساعت 10 صبح روز سه‌شنبه، 19 شهریورماه خبر داد.



محمدتقی گنجعلی، رئيس اداره روابط عمومی آموزش و پرورش چهارمحال و بختياری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، از ديدار فرهنگيان استان با آيت‌الله‌العظمی نوری همدانی، مرجع گرانقدر جهان تشيع خبر داد.


وی با اشاره به حضور آيت‌الله‌العظمی نوری همدانی در استان چهارمحال و بختياری، اظهار كرد: با برنامه‌ريزی‌های صورت گرفته، فرهنگيان استان در ساعت 10 صبح روز سه‌شنبه، 19 شهریوماه با اين مرجع عاليقدر جهان تشيع ديدار خواهند كرد.


گنجعلی به اطلاع‌رسانی و مكاتباتی كه با مناطق آموزش و پرورش استان انجام شده است، گفت: آموزش و پرورش استان برای استفاده از محضر ايشان برنامه‌های مختلفی تدارك ديده است.


به گفته وی، فرهنگيان مناطق آموزش و پرورش استان در ديدار مردمی ايشان در روز دوشنبه، 18 شهريورماه ساعت 11 صبح در مصلای حضرت امام خمينی(ره) شهركرد، حضوری فعال خواهند داشت.


گنجعلی ضمن اشاره به حضور پربركت اين مرجع عاليقدر در استان، افزود: از آنجايی كه نشستن در محضر اين استاد حوزه، طراوت و نشاط كلاس درس را دارد، از همه فرهنگيان استان می‌خواهيم كه اين فرصت بی‌نظير را از دست ندهند و از محضر اين فقيه عاليقدر خوشه‌های علم و اخلاق برچينند.


رئيس اداره روابط عمومی آموزش و پرورش استان همچنين تلاش حجت‌الاسلام والمسلمين نكونام، امام جمعه شهركرد را به دليل انجام مقدمات حضور اين مرجع عاليقدر به استان قابل تقدير دانست.

captcha