کد خبر: 1285092
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۲

برگزاری بيش از 20 دوره تخصصی قرآن در مؤسسه بحرالقرآن تهران

مؤسسه بحرالقرآن تهران اقدام به برگزاری بيش از 20 دوره تخصصی علوم قرآنی ويژه قرآن‌آموزان در مقاطع سنی خردسال و بزرگسال كرده است.



نرگس كرمی، مديرمسئول مؤسسه بحرالقرآن تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين دوره‌های آموزشی گفت: مؤسسه بحرالقرآن تهران اقدام به برگزاری بيش از 20 دوره تخصصی علوم قرآنی ويژه قرآن‌آموزان در مقاطع سنی خردسال و بزرگسال كرده است و كلاس‌های آموزشی اين مؤسسه در همه روزهای هفته در روزهای زوج و فرد برگزار می‌شود.







 نرگس كرمی:
از ديگر كلاس‌های تخصصی آموزش قرآن در اين مؤسسه قرآنی می‌توان به برگزاری كلاس‌های آموزش فصيح‌خوانی و تجويد تخصصی قرآن اشاره كرد و اين كلاس‌ها در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار می‌شود

وی اظهار كرد: كلاس‌های آموزش قرآن تخصصی در اين مؤسسه شامل آموزش روخوانی و روانخوانی، قرائت و حفظ قرآن است كه كلاس‌های آموزش حفظ قرآن همراه با آموزش ترجمه و مفاهيم آيات و با حضور بيش از 40 قرآن‌آموز برگزار می‌شود.


كرمی عنوان كرد: همچنين بيش از 5 كلاس آموزش حفظ كل قرآن در اين مؤسسه قرآنی داير است و تاكنون بيش از 10 نفر از قرآن‌آموزان موفق به حفظ 15 جزء قرآن شده‌اند و كلاس‌های اين دوره به مدت دو روز در هفته برگزار می‌شود.


وی بيان كرد: از ديگر كلاس‌های تخصصی آموزش قرآن در اين مؤسسه قرآنی می‌توان به برگزاری كلاس‌های آموزش فصيح‌خوانی و تجويد تخصصی قرآن اشاره كرد و اين كلاس‌ها در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار می‌شود.


فعالیت بیش از 30 مربی قرآن در مؤسسه بحرالقرآن تهران


مديرمسئول مؤسسه بحرالقرآن تهران با بيان اين كه بيش از 30 مربی قرآن برگزاری كلاس‌های آموزشی در اين مؤسسه را بر عهده دارند، تصريح كرد: همچنين قرآن‌آموزان اين مؤسسه قرآنی در طرح نهضت ملی حفظ قرآن كه با از سوی سازمان اوقاف و امور خيريه اجرا می‌شود، شركت می‌كنند.


وی افزود: برگزاری كارگاه‌های مهدويت و امام‌شناسی نيز در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد و اين مؤسسه در زمينه برگزاری كلاس‌ها با دارالتحفيظ شهر قدس نيز همكاری می‌كند.


كرمی در پايان خاطرنشان كرد: دوره‌های آموزش قرآن در اين مؤسسه به صورت مستمر و طی سال برگزار می‌شود و برخی دوره‌های آموزشی نيز پس از برگزاری آزمون در پايان شهريورماه و اعلام نتايج از اول مهرماه سال‌جاری آغاز می‌شود.

captcha