کد خبر: 1287153
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵
شب گذشته؛

مراسم ويژه بزرگداشت حضرت شاهچراغ(ع) در شیراز برگزار شد

به‌مناسبت فرا رسيدن ششم ذی‌القعده،‌ سالروز بزرگداشت احمدبن موسی‌الكاظم شاهچراغ(ع) مراسم بزرگداشت آن حضرت با اجرای برنامه‌های متنوع شب گذشته در شيراز برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، به‌مناسبت فرا رسيدن ششم ذی‌القعده،‌ سالروز بزرگداشت احمدبن موسی‌الكاظم شاهچراغ(ع) مراسم بزرگداشت آن حضرت با اجرای برنامه‌های متنوع شامگاه پنج‌شنبه، 21 شهريورماه در شيراز برگزار شد.


در اين مراسم كه از ساعت 19 در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) آغاز شد، برنامه‌های متنوعی از قبيل قرائت قرآن كريم، اجرای تواشيح، سخنرانی مذهبی، قرائت دعای كميل، مولودی‌خوانی و.... برگزار شد.


آيت‌الله اسدالله ايمانی، نماينده ولی فقيه در استان فارس، آيت‌الله سيد علی‌اصغر دستغيب، نماينده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری، آيت‌الله سيد محمد مهدی دستغيب، توليت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع)، ضرغام صادقی و جعفر قادری،‌ نمايندگان مردم شيراز در مجلس شورای اسلامی، حسين صادق‌عابدين، استاندار فارس، حجت‌الاسلام محمدی هادی رحيمی‌صادق، مدير حوزه‌های علميه فارس، احمد همتی، مديركل ارشاد فارس، امير رئوف، مديركل فرهنگی و اجتماعی استانداری فارس و جمعی ديگر از مديران استان فارس در اين مراسم حضور داشتند.


ولايت‌مداری و دوستی با اهل بيت(ع)؛ مهم‌ترين عامل ايجاد آرامش و امنيت در كشور


حجت‌الاسلام نقويان، استاد حوزه و دانشگاه در اين مراسم بر ضرورت توجه به اصل ولايت تأكيد كرد و گفت: ولايت‌مداری و دوستی با اهل بيت(ع)، مهم‌ترين عامل ايجاد آرامش و امنيت در كشور است.


وی با اشاره به وقايع كشورهای مختلف، عامل اصلی اغتشاشات ميان مسلمانان را عدم پايبندی به اصل ولايت‌مداری دانست و افزود: امروز اسلام و جمهوری اسلامی مانند يك نهال ريشه مستحكم‌ترين در خاك می‌داوند و روز به روز رشد می‌كند.


حجت‌‌الاسلام نقويان اظهار كرد: متأسفانه ساليان سال است كه به افكار شيعيان اهانت می‌كنند و مطالبی را به عنوان اعتراض به افكار تشيع در محيط‌های مختلف و مخصوصاً‌ در فضای مجازی منتشر می‌كنند كه جهت مقابله با آنان بايد ريشه تشيع را تقويت كرد.


اين پژوهشگر دينی در ادامه سخنان خود با انتقاد از وضع حجاب و عفاف در جامعه، بر ضرورت توجه به ارزش‌های اسلامی در نظام اسلامی تأكيد كرد.


وی خاطرنشان كرد: امروز غرب يك ادبيات دارد و آن ادبيات خوش‌گذرانی است كه عالم يك تفريحگاه بيشتر نيست و به هيچ عنوان به مسائل اخلاقی و ارزش‌ها پايبندی وجود ندارد در حالی كه قرآن كريم بر ضرورت خوب زندگی كردن در اين دنيا تأكيد كرده است.


حجت‌‌الاسلام نقويان در بخش پايانی سخنان خود با تصريح اينكه هجمه به آموزه‌های دينی مسلمانان به كثرت صورت می‌گيرد، گفت: ناتو فرهنگی عظيمی بر عليه ارزش‌های اسلامی شده است كه بايد با انجام اقدامات عظيم فرهنگی در مقابل آنان ايستاد.


يادآور می‌شود، ويژه برنامه‌های متنوعی جهت بزرگداشت حضرت شاهچراغ(ع) از ساعت 5 صبح روز پنج‌شنبه، 21 شهريورماه در آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) برگزار شده بود كه از جمله آن می‌توان به برپايی محفل انس با قرآن با حضور وحيد وكيلی، نفر اول مسابقات بين‌المللی قرآن كريم، تشرف كاروان‌های پياده زائران حرم شاهچراغ(ع) از 15 شهرستان فارس، تشرف كاروان نمادين حضرت شاهچراغ(ع) و... نام برد.

captcha