کد خبر: 1287935
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۲

پيش‌بينی تشرف 3 ميليون زائر در ميلاد امام رضا(ع)

معاون اماكن متبركه و امور زائرين آستان قدس رضوی گفت پيش‌بينی می‌شود در شب و روز ميلاد حضرت امام رضا(ع) سه ميليون زائر به حرم مطهر رضوی مشرف شوند.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، محمود ممتاز، معاون اماكن متبركه و امور زائرين آستان قدس رضوی عصر شنبه، 23 شهريورماه در برنامه تلويزيونی شبكه خراسان رضوی ضمن تبريك دهه كرامت گفت: در شب ميلاد امام رضا(ع) سه ميليون نفر در يك بازه زمانی 24 ساعته توفيق حضور در حرم مطهر رضوی را پيدا می‌كنند كه آمادگی لازم برای پذيرايی از اين تعداد زائر و تسهيلات مورد نياز برای رفاه حال آن‌ها در نظر گرفته شده است.


وی با بيان اين‌كه در دهه كرامت رضوی برای مجاوران نيز خدماتی در نظر گرفته شده است، گفت: اعطای هديه به معلولان ذهنی حركتی، عيادت 300 گروه خدام از تمام بيماران در بيمارستان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، اهدای بسته‌های متبرك به خادمين يك هزار مسجد در مشهد، عطر افشانی گلزار شهدا، آزادی 88 زندانی جرايم غير عمد و دعوت از 90 گروه از خانواده تحت پوشش بهزيستی، امداد، ناشنوايان، سالمندان بی‌سرپرست و خانواده‌های شاهد و ايثارگر جهت تشرف به حرم مطهر رضوی از آن جمله است.


ممتاز تصريح كرد: برنامه‌هايی مانند گل‌آرايی صحن‌های حرم مطهر رضوی، ايجاد فرش گل 500 متری در صحن جامع رضوی، نورآرايی حرم مطهر و عطر افشانی در رواق‌های مختلف از ديگر برنامه‌های در دست اقدام در دهه كرامت رضوی است.


وی بيان كرد: زائران برای كسب اطلاعات بيشتر می‌توانند به سايت آستان قدس رضوی به نشانی www.aqr.ir مراجعه و يا از تابلوهای راهنمايی كه در سطح اماكن متبركه نصب شده است، استفاده كنند.

captcha