کد خبر: 1288373
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۳
حكيم‌جوادی

حجاب نردبان خودسازی دختران مسلمان است

مدرس حوزه و دانشگاه با بيان اينكه حجاب نرديان خودسازی دختران مسلمان است، گفت دختران و زنان مسلمان برای اوج گرفتن و خودسازی بايد به دنبال پوشش مناسب و حيا باشند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، زهرا حكيم‌جوادی، مدرس حوزه و دانشگاه صبح امروز يكشنبه، 24 شهريورماه در نشست تخصصی بايدها و نبايدهای سبك زندگی دختران در سطح زندگی ايرانی ـ اسلامی كه در استانداری قزوين برگزار شد، اظهار كرد: حيا و عفت علامت ايمان و باعث تداوم شرافت و انسانيت در زنان و دختران می‌شود.


وی با بيان اينكه پوشش و حجاب از مهم‌ترين تأكيدات قرآن كريم است، افزود: خودسازی با تكيه بر دستورات دينی و قرآنی و سرمشق گرفتن از دستورات ائمه(ع) به انسان قيمت و ارزش خواهد داد و باعث خواهد شد تا انسان با نزديك شدن به خداوند راه رستگاری را نيز طی كند.


حكيم‌جوادی با بيان اينكه انسان دارای دو بعد شخصيتی و شخصی است ادامه داد: بعد شخصی انسان قابل تغيير نيست اما اگر انسان بعد شخصيتی خود را با قرآن پيوند دهد مطمئناً به درجه اعلی خواهد رسيد در غير اين صورت انسان بايد شاهد تنزل جايگاه خود و رسيدن به جايی كه در شأن انسان نيست باشد.


وی مهم‌ترين ويژگی زنان در سبك زندگی اسلامی را حجاب و عفاف دانست و عنوان كرد: دختران و زنان مسلمان می‌توانند با الگوگيری از ائمه اطهار(س) مخصوصاً حضرت معصومه(س) و آشنايی با سبك زندگی آن حضرت، بهترين شيوه زندگی را فرا گرفته و در جامعه پياده كنند.


اين مدرس حوزه و دانشگاه با بيان اينكه بيان خصوصيات ائمه باعث خواهد شد تا جوان با اين بزرگواران ارتباط برقرار كند، ادامه داد: با تبيين و تحليل زندگی حضرت معصومه برای دختران و زنان می‌توانيم شاهد باشيم كه جامعه نيز به دليل تأثيرپذيری از زنان، جامعه ای سالم خواهد شد.


وی تأكيد كرد: دين اسلام برای تمام شئون زندگی اسلام از خواب، تا انتخاب همسر و نحوه تعامل با والدين برنامه داشته تا راه نجات را به انسان نشان دهد و عمل به اين برنامه‌ها نيز موجب خواهد شد تا زندگی انسان رنگ و روح خدايی به خود گرفته و انسان با آرامش به سمت سعادت حركت كند.


مدرس و استاد حوزه علميه در پايان يادآور شد: با صنعتی و ماشينی شدن زندگی و دور شدن انسان، اضطراب و افسردگی در بين دختران جوان زياد شده است و تنها راه بازگشت آرامش، تكيه و توكل بر قدرت لايزال الهی است.

captcha