کد خبر: 1288718
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۰

شناسايی 123 امامزاده در سطح استان اردبيل

مديركل اوقاف و امور خيريه استان اردبيل از شناسايی 123 امامزاده در این استان ‌خبر داد و افزود طرح پايش امامزادگان اردبيل كه از برنامه‌های اولويت‌دار این اداره است، اجرايی و عملياتی می‌شود.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، حجت‌الاسلام وحدت مشهوری‌نظری، مديركل اوقاف و امور خيريه استان اردبيل‌ يكشنبه، 24 شهريورماه در گردهمايی مسئولان امامزاده‌ها و بقاع متبركه در این استان بيان كرد: تاكنون در استان اردبيل 123 امامزاده و بقعه متبركه شناسايی شده و شناسايی ديگر بقاع توسط كارشناسان اوقاف و امور خيريه همچنان ادامه دارد.


وی تصريح كرد: وظيفه ما ايجاب می‌كند كه با شناسايی امامزاده‌ها و بقاع متبركه در قالب اعتبارات دولتی و مردمی و مودتی كه خيران انجام می‌دهند اين مجموعه‌ها به‌شكل مناسب و آراسته مورد مرمت و بازسازی قرار گيرد.


حجت‌الاسلام مشهوری‌نظری با بيان اينكه مردم بايد در شناسايی بقاع متبركه به ما كمك كنند، خاطرنشان كرد: چنانچه مكان مقدسی در زمان‌های گذشته مورد احترام و اعتماد مردم بوده باشد و مردم نذورات خود را به اين مكان‌های مقدس می‌ريخته‌اند چنانچه تخريب شده باشد با كمك كارشناسان شناسايی و نسبت به بازسازی آن اقدام می‌شود.


وی اضافه كرد: با سياستی كه سازمان اوقاف و امور خيريه در پيش گرفته بقعه‌های متبركه و امامزاده‌ها را ‌مانند سنگر محكم و پادزهری در برابر تهاجمات فرهنگی تبديل كرده است.


حجت‌الاسلام مشهوری نظری بيان كرد: برنامه‌های متنوع و مناسبتی با برنامه‌های خاص در امامزاده‌ها برگزار می‌شود كه اين برنامه‌ها می‌تواند جامعه را از برخی آلودگی‌ها، آسيب‌ها و هجمه‌ها مصون بدارد با اين وضعيت مردم شريف استان از اقصی نقاط برای باشكوه برگزار شدن برنامه‌های دهه كرامت به سمت امامزاده‌های تعيين شده سرازير می‌شوند.


مديركل اوقاف و امور خيريه استان يادآور شد: مسلمانان بايد به فرمايش نبی مكرم اسلام(ص) برای پاسداشت قرآن و اهل بيت(ع) به‌عنوان دو يادگار گران‌سنگ و همسو در سعادت دنيا و آخرت عمل كنند چرا‌كه اين حضرت در برابر رسالت عظيم خود هيچ اجر و مزدی را نخواسته مگر آن كه مودت اهل بيت(ع) و مهربانی‌های آنها مورد توجه قرار گيرد.


حجت‌الاسلام مشهوری‌نظری ادامه داد: از اين 123 بقعه و امامزاده موجود در استان 12 بقعه در اردبيل، پنج بقعه در مغان، 23 بقعه در مشگين‌شهر، 12 بقعه در نير، نمين و سرعين و مابقی در جنوب استان اردبيل واقع شده است كه بيشترين اين امامزاده‌ها در شهرستان خلخال واقع شده و نسبت مسافران و گردشگران اين شهرستان را افزايش داده‌اند.


وی گفت: از 123 بقاع متبركه و امامزاده موجود در استان اردبيل 60 درصد در شهرستان خلخال واقع شده است.

captcha