کد خبر: 1288787
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۲

«مناجات با معبود» در جوار حريم قدسی رضوی اجرا می‌شود

رئيس اداره تبليغات اسلامی و مناسبت‌های ويژه آستان قدس رضوی گفت در دهه كرامت ويژه‌‌برنامه «مناجات با معبود» در نيمه شب‌ها ويژه عموم زائران در حرم مطهر رضوی اجرا می‌شود.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از ستاد خبری جشن‌های ميلاد رضوی، حجت‌الاسلام محمود روحانی‌نژاد، رئيس اداره تبليغات اسلامی و مناسبت‌های ويژه آستان قدس رضوی گفت: در دهه كرامت ويژه‌‌برنامه «مناجات با معبود» در نيمه شب‌ها ويژه عموم زائران در حرم مطهر رضوی اجرا می‌شود.


وی افزود: در اين ايام برنامه «مناجات با معبود» ساعت 2:30 بامداد ويژه عموم زائران در رواق امام خمينی(ره) اجرا می‌شود که در این ‌برنامه مناجات‌خوانی حرم مطهر توسط «سعيد حداديان»، «مهدی سماواتی»، «امير عارف» و «عباس حيدرزاده » صورت مي‌گيرد.


روحانی‌نژاد عنوان كرد: ساعات پس از زيارت به ويژه در دهه كرامت رضوی كه حرم مطهر ميزبان خيل عظيمی از زائران است، فرصت مغتنمی به شمار مي‌رود تا زائران در حريم قدسی عالم آل‌ محمد(ص)، به كسب معرفت و بهره‌مندی از دريای بيكران انديشه و عرفان اسلامی مشغول شوند، از اين رو ويژه‌‌برنامه «مناجات با معبود» برای عموم زائران و مجاوران حضرت رضا(ع) تدارك ديده شده است.

captcha