کد خبر: 1288959
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۱

6000 نفر در مسابقات قرآن اوقاف طرقبه ثبت نام كردند

معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خيريه طرقبه شانديز گفت بيش از شش هزار نفر از آقايان و بانوان در سی و ششمين دوره مسابقات قرآن كريم اين شهرستان ثبت نام كرده‌اند.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، جعفری، معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خيريه طرقبه شانديز با اعلام اين خبر افزود: مسابقات قرآن كريم مايه افتخار و آبروی نظام بوده و اميدواريم با برنامه‌ريزی دقيق‌تر شاهد حضور بيشتر مردم در عرصه مسابقات قرآن كريم باشيم.


وی ادامه داد: اقشار مختلف مردم و دوستداران قرآن همواره در عرصه مسابقات حضور دارند و اين هم به بركت ساحت مقدس قرآن كريم است و اميدواريم خداوند كمك كند وظايفمان را در اين عرصه به خوبی انجام دهيم.


معاون فرهنگی اوقاف طرقبه خاطرنشان كرد: اين مسابقات در رشته‌های حفظ قرآن، قرائت، ترتيل و مفاهيم برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای شركت به سايت اداره‌كل اوقاف و امور خيريه خراسان رضوی مراجعه و يا در اداره اوقاف شهرستان، بقاع متبركه، كانون‌های مساجد و حوزه‌های علميه مراجعه كنند.


جعفری اظهار كرد: آخرين مهلت ثبت ‌نام در مسابقات قرآن كريم اداره اوقاف و امور خيريه استان خراسان رضوی تا آخر شهريورماه جاری است.

captcha