کد خبر: 1289207
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۹

معرفی برگزيدگان مسابقه استانی تصويرسازی «سحرگاه عشق» در لرستان

برگزيدگان مسابقه استانی تصوير سازی و خوشنويسی «سحرگاه عشق» واحد تجسمی حوزه هنری لرستان ويژه ايام ماه مبارك رمضان، روز دوشنبه، 25 شهريورماه معرفی شدند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، پروين مراحمی، مسئول واحد تجسمی حوزه هنری لرستان با بيان اينكه اين مسابقه در دو بخش مجموعه‌ای و تك فريم با موضوعات تصويرسازی قصه‌های بومی، ملی، دينی بر پايه اميد و برگزار شد، گفت: در مهلت ارسال آثار 32 اثر به دبيرخانه مسابقه رسيد.


وی افزود: در بخش مجموعه‌ای مسابقه تصوير سازی با وجود آثار رسيده زياد و خلاقيت در نوآوری در طراحی، تكنيك و پرداخت شخصيت پردازی مناسب با موضوع داستان در اين بخش يك اثر برگزيده و يك اثر تقديری اعلام شد.


مراحمی ادامه داد: در اين بخش اثر علی فلاح كردی به لحاظ تكنيك و سبك اجرای مناسب با موضوع و خلاقيت در تكنيك، طراحی در شخصيت پردازی و تركيب بندی مناسب با موضوع و سبك برگزيده اعلام شد.


مسئول واحد تجسمی حوزه هنری لرستان گفت: همچنين اثر رضا دالوند به لحاظ نگاه جديد به موضوع و تركيب مناسب و استفاده از عناصر بصری مناسب در بيان موضوع شايسته تقدير شناخته شد و در بخش تك فريم مسابقه مائده عالی پور، افسانه كشوری و مرجان شرهان به ترتيب عنوان‌های اول تا سوم اين بخش را به خود اختصاص دادند.


وی با اشاره به اينكه اين مسابقه در دو بخش خوشنويسی (نستعليق، شكسته نستعليق، ثلث) و تايپو گرافی برگزار شد، گفت: در مدت اعلام فراخوان اين مسابقه در مجموع 51 اثر در دو بخش به دبيرخانه آن رسيد.


پروين مراحمی ، سخنان نغز بزرگان شعر و ادب و عرفان دينی بر پايه عدالت، اخلاق، معنويت و اميد را از موضوعات اين مسابقه عنوان و تصريح كرد: با بررسی آثار رسيده به دبيرخانه مسابقه در بخش خوشنويسی افشين ماسوری به لحاظ تركيب مناسب و اجرای دقيق و موفق حروف كلمات همراه با تذهيب كاری مناسب، خسرو مديری به لحاظ تركيب بندی و اجرای بدون تكلف و نوع ارايه كار و اندازه مناسب اندازه‌های قلم با هم و امين حيدری به لحاظ قوت پنچه و درست نوشتن حروف كلمات و تركيب مناسب با موضوع مورد نظر به ترتيب عنوان‌های اول تا سوم اين مسابقه را به خود اختصاص دادند.


وی اضافه كرد: با نظر داوران مسابقه، آثار معصومه كردعليوند، سكينه پنجی‌پور و يونس كشاورز شايسته تقدير شناخته شدند.


مسئول واحد تجسمی حوزه هنری لرستان افزود: همچنين در بخش تايپوگرافی با در نظر گرفتن عوامل تغيير در ساختار حروف و نزديك كردن به محتوا، طراحی با دست، اصالت طرح، خلاقيت و نوآوری در تركيب بندی و مرتبط بودن با موضوع برگزيدگان معرفی شدند.


مراحمی افزود: در اين بخش نواب مجازی و امين صيدی به ترتيب عنوان‌های اول و دوم را كسب كردند.


وی با بيان اينكه به‌دليل عدم رعايت قوانين در طرح تايپوگرافی و خلاقيت در طراحی برگزيده سوم معرفی نگرديد، يادآور شد: همچنين در اين بخش آثار مرجان شرهان و عليرضا معظمی گودرزی شايسته تقدير شناخته شد.


وی با اشاره به اينكه هر ساله به‌مناسبت ماه مبارك رمضان مسابقه سحرگاه عشق در رشته‌های مختلف تجسمی و با حضور هنرمندان سراسر استان برگزار می‌شود، افزود: امسال اين مسابقه به‌صورت غيرحضوری در رشته‌های مختلف برگزار شد.

captcha