کد خبر: 1291491
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۶

مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه کاشمر برگزار شد

مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه کاشمر 30 شهریورماه با حضور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی، امام جمعه، فرماندار و جمعی از روحانیان حوزه‌های علمیه این شهرستان برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی كاشمر‌ مراسم آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه کاشمر با حضور حجت‌الاسلام سیدحسن شریعتی، رئیس کل دادگستری خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سيدقاسم یعقوبی، امام جمعه كاشمر، مهدی فروزان، فرماندار این شهرستان و جمعی از روحانیان، 30 شهریورماه در محل مدرسه علمیه حاج شیخ كاشمر‌ ‌برگزار شد.


در این مراسم حجت‌الاسلام سیدقاسم یعقوبی، امام جمعه کاشمر با اعلام اینکه حوزه‌های علمیه وارث انبیا‌(ص) هستند، گفت: طلبه‌ها در دوران غیبت باید جهادی بیندیشند و خود را مسئول اصلاح همه دنیا بدانند.


وي با بیان اینکه شهیدان و امام خمينی(ره) به ما آموختند که انسان در دفاع نباید به‌دنبال بهانه باشد، ابراز کرد: در دفاع از فرهنگ اهل بیت(ع) و میهن اسلامی نباید لحظه‌ای شک کرد.


یعقوبی با بیان اینکه دفاع از مکتب اهل بیت(ع)، کیان اسلام، قرآن و ولایت از وظایف حوزه‌های علمیه است، افزود: طلاب باید در پناه اهل بیت(ع) سربازی باشند که از اسلام و آرمان‌های انسانی دفاع کنند.


در ادامه حجت‌الاسلام سیدحسن شریعتی، رئیس کل دادگستری خراسان رضوی اظهار كرد: طلاب علوم دینی باید علاوه بر یادگیری دروس دینی، در جهت یادگیری روش‌های تبلیغ و ترویج احکام و معارف دین مبین اسلام تلاش کنند، زيرا روش‌های ترویج دین امروز با گذشته بسیار متفاوت بوده و ذائقه مردم نسبت به گذشته بسیار تغییر کرده است.


حجت‌الاسلام شریعتی با تأكید بر اینکه در جهت ترویج دین باید از روش‌هایی استفاده شود که متناسب با شأن حوزه‌های علمیه باشد، ابراز کرد: ما طلبه هستیم و آمده‌ایم که در مسیر انبیا‌ و اولیا‌ که همان مسیر هدایتگری جامعه است، گام برداریم.


رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با بیان اینکه کسی که می‌خواهد جامعه را به‌سوی خدا و اسلام هدایت کند، باید خودش دارای ویژگی‌هایی باشد، عنوان کرد: این افراد باید توانایی‌های خود را بشناسند، دین مبین اسلام و احکام نورانی آن را خوب فرا‌گرفته باشند و همان‌طور که انبیا‌ برای جامعه الگو بودند آنها نيز سعی کنند با ارتقای سطح معرفت خود برای جامعه الگو باشند چون در این صورت است كه می‌توانند درست تبلیغ کنند و اين تبلیغ مؤثر واقع شود.


همچنین در این مراسم، مهدی فروزان، فرماندار کاشمر، فراگيري علوم ديني و فقهي را ضرورتي اجتناب‌ناپذير براي نسل امروز دانست و گفت: ترويج و نشر احكام شرعي و ديني وظيفه‌اي الهي است كه بايد روز به روز پر رنگ‌تر به آن پرداخته شود.


فروزان، حوزه‌های علمیه را یکی از مهم‌ترین مراکز مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان عنوان كرد و گفت: طلبه‌ها نقش مضاعفی در روشنگری و شناخت عمومی مردم از مواضع و توطئه‌های دشمنان نظام اسلامی بر‌عهده دارند.


وی با بیان اینکه استکبار جهانی از راه و روش تبلیغی برای انحراف فکری ـ عقیدتی جوانان ایرانی استفاده می‌کند، تصریح کرد: مدارس علمیه باید محور ترویج فرهنگ عمومی برخواسته از آموزه‌های دینی و قرآنی در جامعه باشند.


در پایان حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین، رئیس حوزه علمیه حاج شیخ کاشمر با بیان اینکه حوزه‌ علمیه باید تبلیغات دینی را به‌خوبی رصد کنند، خاطرنشان کرد: امروز شاهد هستیم برخی‌ها در داخل و خارج کشور مطالبی را بیان می‌کنند که از استحکام و ارتباط لازم با مبانی دینی برخوردار نیست.


حجت‌الاسلام نیک‌بین ادامه داد: طلاب و روحانیان منسوب به حوزه‌های علمیه هستند از همين رو علما و مدیریت حوزه باید بر کار آنها نظارت دقیقی داشته باشند.


یادآور می‌شود، امسال 45 طلبه جدید وارد حوزه‌های علمیه کاشمر شده‌اند.

captcha