کد خبر: 1292030
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۶

«روايت صبر» در بهاران

ابوذر حسينی بيان كرد برگزاری نمايشگاه دفاع مقدس در ترويج فرهنگ دفاع از ارزش‌های ملی و اسلامی موثر و مفيد است.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، به نقل از روابط عمومی مديريت فرهنگی هنری منطقه 17، همزمان با سالروز ميلاد امام رضا(ع)و آغاز هفته دفاع مقدس، يكشنبه 31/06/92مصادف با اولين روز از هفته دفاع مقدس دومين نمايشگاه «روايت صبر»آغاز به كار می‌كند.


اين نمايشگاه كه ويژه سالروز هشت سال دفاع مقدس و بازسازی رشادت‌های رزمندگان آن دوران برگزار می‌شود، امسال نيز همزمان با ميلاد ثامن‌الحجج در فضای فرهنگ‌سرای بهاران برگزار می‌شود.


حسينی رئيس فرهنگ‌سرای بهاران و مدير فرهنگی هنری منطقه هفده ضمن تبريك فرارسيدن ميلاد امام رضا(ع)و دهه كرامت، گفت: اين نمايشگاه باهدف زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا و حفظ دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس برگزار می‌شود. در اين نمايشگاه سعی شده علاوه بر چيدمان ادوات و تجهيزات نظامی، از عكس و پوستر و ماكت‌هايی با موضوع دفاع مقدس استفاده شود تا بخشی از حماسه دلاور مردی‌های سربازان شجاع ميهن در اين دوره به تصوير كشيده شود.


وی گفت: همچنين در كنار اين نمايشگاه غرفه‌هايی با مضامين معرفی جنگ نرم و تفاوت آن باجنگ‌های سخت و نيز نحوه مقابله با دشمنان آن به نمايش گذاشته شده است.


حسينی در ادامه افزود: غرفه‌های اين نمايشگاه متناسب با تمام سنين در نظر گرفته شده است و با تشويق و اهدا جوايز به نقاشی كودكان، فرهنگ دفاع از ارزش‌های ملی و اسلامی و ترويج آن نهادينه می‌شود.


گفتنی است اين نمايشگاه از تاريخ 31/06/92 لغايت10/07/92 از ساعت 9 تا 22 ميزبان علاقه‌مندان می‌باشد.


نمايشگاه روايت صبر در خيابان قزوين، خيابان ابوذر، خيابان سجاد جنوبی، ميدان بهاران، خيابان فرد محمدی، پارك بهاران فرهنگ‌سرای بهاران واقع است.

captcha