کد خبر: 1292068
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۹

‌1865 زائر از ‌استان كرمان به حج تمتع اعزام می‌شوند

مدير حج و زيارت استان كرمان گفت در سال جاری يك‌هزار و 865 زائر از این استان در قالب 15 كاروان و پنج پرواز پهن‌پيكر شركت هواپيمايی ماهان به حج تمتع اعزام می‌شوند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، روح‌الله پورشعبان، مدير حج و زيارت استان كرمان روز يكشنبه، 31 شهريورماه به خبرنگاران گفت: در سال جاری يك‌هزار و 865 زائر از این استان در قالب 15 كاروان و پنج پرواز پهن‌پيكر شركت هواپيمايی ماهان به حج تمتع اعزام می‌شوند.


وی بيان كرد: ‌در سال جاری 10 دوره كلاس‌های آموزشی برای زائران حج در استان كرمان برگزار شده كه مسئولان مربوطه در اين دوره‌ها توصيه‌های لازم را به آنها ارائه كرده‌اند.


مدير حج و زيارت استان كرمان بيان كرد: زائران حج تمتع استان كرمان از 30 شهريور‌ماه جاری تا يكم مهر‌ماه به سرزمين وحی اعزام می‌شوند.


پورشعبان افزود: به‌دليل اجرای طرح توسعه مسجدالحرام تعداد زائران اعزامی كاهش يافته كه اين كاهش در تعداد زائران استان كرمان 20 درصد بوده است.


وی يادآور شد: در كاروان‌های حج تمتع امسال به درخواست زائران پزشك بانوان وجود دارد و زائرانی كه توان جسمی و فرهنگی لازم را دارند با عنوان «ياوران حجاج» و «زائر ياور» كمك گرفته می‌شوند و بسته‌های فرهنگی به‌صورت رايگان در اختيار زائران قرار می‌گيرد.


مدير حج و زيارت استان كرمان با بيان اينكه حمل مواد مخدر توسط زائران در سال‌های اخير سير نزولی داشته است، عنوان كرد: همواره توصيه‌های لازم به زائران درباره تبعات منفی اين اقدام ارائه می‌شود.


همچنين محمد نخعی، مديركل فرودگاه‌های استان كرمان به خبرنگاران گفت: امسال محدوديت در اعزام زائران به خانه خدا را كشور سعودی پيش آورده است و يك‌هزار و 865 زائر در قالب 15 كاروان و با پنج پرواز پهن‌پيكر بوئينگ 747 اعزام می‌شوند.


وی افزود: طبق سال‌های گذشته تمام امكانات و وسايل رفاهی تسهيلاتی را برای زائران ايجاد كرده‌ايم و نقاط ايستايی را تا جايی‌كه توانسته‌ايم، كم كرده‌ايم، برای اينكه در نقاط ايستايی زائران راحت باشند.


نخعی عنوان كرد: فرودگاه كرمان اين آمادگی را دارد كه زائران تا هر تعداد افزايش پيدا كنند، می‌توانيم، حمايت كنيم و تمام امكانات آماده خدمت‌رسانی به زائران هستند.

captcha