کد خبر: 1292075
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۰

‌سربلندی ما مرهون دليری رزمندگان در دوران دفاع مقدس است

امام جمعه‌ شهرستان فهرج گفت امروز عزت و سربلندی ما مرهون رشادت‌ها و دليری جوانان و نوجوانان اين مرز و بوم در دوران دفاع مقدس است.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، حجت‌الاسلام خيرالله ابراهيمی، امام جمعه فهرج روز يكشنبه، 31 شهريورماه ‌در جمع بسيجيان اين شهرستان گفت: هفته دفاع مقدس نماد ايثار، استقامت و مقاومت است.


وی با گراميداشت هفته دفاع مقدس، افزود: امروز عزت و سربلندی ما مرهون رشادت‌ها و دليری جوانان و نوجوانان اين مرز و بوم در دوران دفاع مقدس است.


امام جمعه فهرج با اشاره به سخنان تاريخی بنيانگذار انقلاب اسلامی در رابطه با دفاع مقدس، تصريح كرد: جنگ ما جنگ حق و باطل بود و جنگ تحميلی جنگ بين اسلام و كفر بود.


حجت‌الاسلام ابراهيمی با اشاره به كمك‌های غرب به صدام در دوران دفاع مقدس، افزود: كشورهايی همچون فرانسه، شوروی، فرانسه، كانادا و چند كشور ديگر به صدام برای مقابله با ملت ايران كمك تسليحاتی و مالی می‌كردند.


وی بیان كرد: ملت ما با اعتقادی كه داشتند در مقابل دنيای كفر ايستادند و عامل موفقيت مردم در دوران دفاع مقدس پيروی از ولايت فقيه بود.


امام جمعه فهرج با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن، اظهار كرد: امروز جنگ تحميلی تمام شده است، اما جنگ ‌فرهنگی دشمن ‌عليه ما آغاز شده است و دشمن به‌دنبال گرفتن روحيه ايثار، ايمان و اعتقادات ما است.


حجت‌الاسلام ابراهيمی بيان كرد: امروز نبرد دشمن در خانه‌های ما و توسط شبكه‌های ماهواره‌ای است و دشمن ابزار و آلات فساد را برای جوانان ما تدارك ديده است.


امام جمعه فهرج با اشاره به بيداری اسلامی در كشورهای منطقه، خاطرنشان كرد: ملت ما سبب بيداری ملت‌ها شده است.

captcha