کد خبر: 1292096
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۸
شهردار آبعلی

فرهنگ ايثار و شهادت را بايد در جامعه زنده نگه داشت

شهردار آبعلی با بيان اينك فرهنگ ايثار و شهادت را بايد در جامعه زنده نگه داشت، گفت دوران دفاع مقدس نشان‌دهنده عزت، شرف، استقلال و ايستادگی ملت ايران برابر مستكبران و زورگويان عالم است‌.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، كاظم شريف آهی، شهردار آبعلی رمز موفقيت و پيروزی ملت ايران در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را اعتقاد به خداوند و دفاع از ارزش‌های اسلامی دانست و گفت: دوران دفاع مقدس نشان‌دهنده عزت، شرف، استقلال و ايستادگی ملت ايران برابر مستكبران و زورگويان عالم است‌. فرهنگ ايثار و شهادت را بايد در جامعه زنده نگه داشت و خانواده‌های معظم شهدا در ادامه دادن راه اسلام نقش مؤثری دارند.


وی با اشاره به برنامه‌های تدوين شده در هفته دفاع مقدس، عنوان كرد: با همكاری و مساعدت پايگاه‌های بسيج آقايان و بانوان آبعلی و اعضای شورای اسلامی كليه برنامه‌ها در اين هفته ميمون و مبارك اجرايی و به نحو شايسته‌ای از يادگاران هشت سال دفاع مقدس قدردانی خواهد شد.


شهردار آبعلی بازديد و ملاقات با خانواده‌های معظم شاهد و ايثارگر، غبارروبی گلزار مطهر شهدا، برگزاری مسابقات فوتسال و اردوی زيارتی و سياحتی قم و جمكران را اهم برنامه‌های هفته دفاع مقدس برشمرد.

captcha