عدنان منصور، وزير خارجه لبنان، حل مسالمتآميز مسئله سوريه و تلاش بينالمللی برای يافتن راهكاری برای پايان دادن به بحران در اين كشور را خواستار شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی «النشره»، عدنان منصور در سخنانی در نيويورك با بيان اين مطلب گفت: پيامدهای بحران سوريه بر وضعيت سياسی و اجتماعی لبنان بزرگ است و با توجه به امكانات محدود لبنان برای مقابله با چالشها، اين شرايط غيرقابل تحمل است.
وی افزود: تعداد آوارگان سوری و فلسطينی در لبنان از مرز يك ميليون و 300 هزار نفر فراتر رفته است كه اين نشاندهنده شرايط سخت لبنان برای حل اين معضل است.
وزير خارجه لبنان در ادامه گفت: وجود اين تعداد پناهنده در لبنان باعث میشود رويكردی جدی نسبت به خطرات و تاثيرات منفی اين پديده داشته باشيم.
عدنان منصور در پايان تصريح كرد: موضع لبنان در پذيرش آوارگان، اقدامی شجاعانه و انسانی بوده، اما كمكهای بين المللی در اين زمينه ضروری است و جامعه جهانی بايد مسئوليت خود در قبال اين موضوع را بپذيرد.