به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، اكبر نيكزاد، استاندار اردبيل دوشنبه، يكم مهرماه با حضور در بخش خورشرستم شهرستان خلخال زنگ مهر و مقاومت را به صدا درآورد و همچنين از دبستان هوشمندسازی شده مكتبالزهرا بخش خورشرستم خلخال بازديد كرد.
در اين مراسم، اكير نيكزاد، استاندار اردبيل در سخنانی با اشاره به اهميت آموزش و پرورش و تقويت اين زمینه در مدارس استان گفت: تمامی مسئولان در راستای تحقق اهداف آموزش و ارتقای سطح آموزش دانشآموزان بايد تلاش كنند.
نيكزاد خاطرنشان كرد: تخصص اعتبار در آموزش و پرورش هزينه نيست بلكه سرمايه برای آينده كشور است و اين دانشآموزان با بهرهگيری از اين امكانات و فضاهای آموزش برای آينده كشور تأثيرگذار هستند.
وي بر اهميت ترويج فرهنگ ايثار و شهادت بين دانشآموزان تأكيد كرد و گفت: هفته دفاع مقدس بهترين فرصت برای تحقق اين مهم است.
در اين بازديد چهار كلاس از اين دبستان به تجهيزات مدارس هوشمند مجهز شد كه شامل برد هوشمند، رايانه و پروجكشن است برای آموزش دروس ابتدايی در دبستان مكتبالزهرا شهر هشتجين استفاده میشود.