عباس شهركی، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سراوان در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: هدف دشمنان از برپايی و تحميل جنگ به كشورمان تنها از بين بردن انقلاب نبود بلكه میخواستند تا ندای انقلاب اسلامی ما را خاموش كرده تا به گوش ساير ملل نرسد.
وی بیان كرد: با پيروزی انقلاب اسلامی ايران در ابتدا دشمن هر آنچه میتوانست از طرق مختلف سعی میكرد تا انقلاب را از بين ببرد. در اين زمان بود كه دشمن غلام حلقه به گوش خود يعنی صدام را مأمور به اين كار كرد.
شهرکی افزود: غربیها رژيم بعث را از لحاظ نيروی تسليحاتی كاملاً مجهز كردند تا با تجهيزات كامل انقلاب ايران را كه پيامآور بيداری اسلامی بود به هر طريقی نابود كند و از طرف ديگر ايران بدون تجهيزات قرار داشت.
سرپرست اداره ارشاد سراوان تصريح كرد: دشمنان بحثشان بر سر عزّت ما بود و بدانيد اگر رشادتهای رزمندگان در طول دفاع مقدس نبود همين خواسته دشمنان نيز اتفاق میافتاد اما خدا نخواست، در واقع اراده خدا به نفع يك ملت، تابع اراده آن ملت است.
شهرکی در پايان بيان كرد: ما اين سربلندی و عزتی را كه امروز داريم مرهون مجاهدتهای رزمندگان عزيزمان هستيم و بر ماست رسالت دينی خود را با ادامه دادن راه شهدا و تلاش جهت تحقق هرچه بيشتر آرمانهای ايشان انجام دهيم.