کد خبر: 1295164
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۶

همايش پيشكسوتان جهاد و شهادت در كاشمر برگزار شد

همزمان با هفته دفاع مقدس همايش پيشكسوتان جهاد و شهادت با حضور بازنشستگان نيروهای مسلح در كاشمر برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی كاشمر همزمان با هفته دفاع مقدس همايش پيشكسوتان جهاد و شهادت، شب گذشته، ششم مهرماه با حضور بازنشستگان نيروهای مسلح در محل هيئت رزمندگان كاشمر برگزار شد.


در اين مراسم سرهنگ عليرضا سازگار، فرمانده ناحيه مقاومت بسيج سپاه ناحيه كاشمر با گراميداشت ياد و خاطره رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس، بازنشستگان را ذخيره‌های انقلاب دانست و افزود: رزمندگانی كه در دوران دفاع رشادت‌ها و فداكاری‌هايی از خود به به نمايش گذاشتند امروز نيز آمادگی لازم را برای حفظ و حراست از انقلاب و دستاوردهای آن دارند.


فرمانده ناحيه مقاومت بسيج سپاه ناحيه كاشمر با تاكيد بر تكريم بازنشستگان و رفع مشكلات آنان اظهار كرد: بايد در حد توان در راستای تامين نيازها و رفع كمبودها تلاش كنيم تا در مقابل زحمات و ايثارگری‌های آنان شرمنده نباشيم.


وی با بيان اينكه بايد با حضورمان اثبات كنيم كه همچنان پاسدار ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب و امام راحل و خون شهدا هستيم، خاطرنشان كرد: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و مقابله با تهاجم فرهنگی نيازمند عزم جدی تمامی مجموعه‌ها و نهادهای فرهنگی و انقلابی است.


در ادامه مراسم حجت‌الاسلام جواد طاهری، نماينده ولی فقيه در سپاه كاشمر بر لزوم زنده نگهداشتن ياد و خاطر شهدا، ايثارگران و رزمندگان تاكيد كرد و افزود: بايد از همه رزمندگان كه با دست‌های خالی و با وحدت و اتحاد از كشور دفاع كردند، تجليل كرد.


وي اعتماد به نفس و خودباوری در بين ملت ايران اسلامی، نوآوری‌های دفاعی و تحول در صنايع دفاعی را يكی ديگر از دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس عنوان كرد و افزود: ايستادگی ملت ايران اسلامی در مقابل قدرت‌ها به ملت‌های كشورهای يمن، مصر، ليبی، تونس و بحرين درس ايستادگی و مقاومت در برابر ديكتاتورهای ظالم آموخت.


وی با بيان اينكه نسل جنگ هنوز در جامعه وجود دارد، گفت: بايد از اين نعمت عظيم كه دارای چندين هزار خاطره از معنويت خود هستند، بهره جسته و با ضبط و ثبت خاطرات آنان، از جانبازی‌ها و ايثارگری‌های آنان در عمليات‌های مختلف برای تربيت نسل جوان استفاده كرد.


يادآور می‌شود، اين مراسم با حضور نيروهای بازنشسته نيروهای مسلح و به همت كانون‌های بازنشستگان سپاه، ارتش، نيروی انتظامی و كانون بسيج پيشكسوتان جهاد و شهادت کاشمر در محل هيئت رزمندگان برگزار شد كه در اين همايش سه نفر از رزمندگان و پيشكسوتان به بيان خاطراتی از رشادت‌ها و دلاورمردی‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس پرداختند.

captcha