کد خبر: 1295290
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۲
بندرآبادی

حفظ دستاوردها با حركت در مسير شهدا تحقق می‌يابد

فرماندار شهرستان شاهرود همه دستاوردها، موفقيت‌ها و آرامش كشور را به بركت خون شهدا عنوان كرد و افزود حفظ تمام دستاوردهای نظام اسلامی فقط با حركت در مسير شهدا ميسر خواهد بود.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی ‌قرآن‌(ايكنا) شعبه سمنان، مهدی بندرآبادی، فرماندار شهرستان شاهرود شب گذشته، 6 مهرماه در مراسم ويژه گراميداشت هفته دفاع مقدس و سالروز شكسته شدن حصر آبادان در گلزار شهدای شاهرود با اشاره به جانفشانی‌ها و ايثارگری‌های رزمندگان اسلام در دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: همه دستاوردها، موفقيت‌ها و آرامش كشور به بركت خون شهداست و همه وظيفه داريم اين ايثارگری‌ها و جانفشانی‌ها را گرامی بداريم.


وی با تأكيد بر يكی بودن قول و عمل برای حركت در مسير شهدا متذكر شد: شهدا مردان بزرگی در عرصه نبرد بودند و دشمن تا بن دندان مسلح را شكست داده و امنيت و آرامش را به ارمغان آوردند و همگان مشاهده كردند كه با رهبری قاطع و قدرتمند امام خمينی(ره) و بسيج، مردم و ايثارگری همه نيروهای نظامی، دفاع جانانه‌ای از مرز و بوم اين كشور اسلامی صورت گرفت.


وی ادامه داد: امروز به بركت خون شهدای انقلاب و رشادت‌های غيورمردان عرصه دفاع و صبوری خانواده‌های ايشان بوده كه دشمن مأيوس شده و به كنج انزوا رفته است.


وی با اشاره به شيطنت‌ها و تحريم‌های ملت ايران از جانب ابرقدرت‌ها اظهار كرد: تمام اين دسيسه‌ها برای نااميد كردن ملت ايران از انقلاب بود؛ اما اين انقلاب سرلوحه تمام ملت‌های مظلوم و ستم‏ديده جهان شده است.


فرماندار شهرستان شاهرود با تأكيد بر اينكه بيداری اسلامی يكی از آرمان‌های امام(ره) به شمار می‌رفت كه به وقوع پيوست، يادآور شد: اكنون ما شاهد هستيم كه بعد از گذشت بيش از 30 سال از انقلاب اسلامی، اين آرمان امام(ره) به تحقق پيوسته و شاهد گسترش روزافزون بيداری اسلامی در ساير كشورهای مظلوم هستيم.


گفتنی است، در پايان اين مراسم با حضور مسئولان و نيروهای نظامی و انتظامی و بسيجيان سلحشور، قبور مطهر شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحميلی گلباران شد و همه بار ديگر با آرمان‌های بزرگ شهدا و امام راحل(ره) تجديد پيمان كردند كه در حاشيه اين مراسم، ايستگاه صلواتی به همت بسيج اصناف شاهرود و همچنين ايستگاه نقاشی به همت بسيج دانش‌آموزی و فرهنگيان شاهرود و بسيج هنرمندان برپا شد و كودكان با كشيدن نقاشی با موضوع دفاع مقدس هدايايی دريافت كردند.


همچنين غبارروبی و عطرافشانی گلزار مطهر شهدای منطقه باغزندان با حضور اقشار مختلف مردم و بسيجيان و اعضای بسيج جامعه زنان با برپايی ايستگاه صلواتی و اجرای برنامه‌های در گراميداشت هفته دفاع مقدس و سالروز شكسته شدن حصر آبادان قهرمان در گلزار مطهر اين منطقه برگزار شد.

captcha