کد خبر: 1296026
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۱
باقری

امام‌شناسی، مهمترين عامل پيروزی رزمندگان اسلام در دفاع مقدس بود

مسئول سابق عمليات سپاه شهرستان شاهرود گفت امام‏‏شناسی، هدايت پيامبرگونه امام و اطاعت‌پذيری مردم عامل پيروزی رزمندگان اسلام در جنگ بود.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، علی باقری، مسئول سابق عمليات سپاه شهرستان شاهرود 8 مهرماه در نشست فرهنگی ـ سياسی كه به مناسبت هفته دفاع مقدس در شاهرود برگزار شد، با اشاره به اينكه شهدای و ايثارگران ما در طول هشت سال دفاع مقدس، ايثارگری‌ها و از خودگذشتگی‌هايی بی‎بديل نشان دادند كه دشمنان ما را به حيرت واداشتند افزود:


به فرموده امام راحل(ره)، «چنان سيلی محكمی در جنگ به گوش صدام بزنيم كه درس عبرتی برای دنيا باشد» و رزمندگان ما نيز با تبعيت از ولی خويش و با ايستادگی در عمليات‌ متعدد، سعادت و شهادت را برای خود و سربلندی و امنيت را برای ميهن اسلامی‌مان هديه آوردند.


مسئول سابق عمليات سپاه شاهرود به عوامل پيروزی بر دشمن اشاره كرد و افزود: رهبری پيامبرگونه امام راحل(ره)، امام‌شناسی مردم، اطاعت‌پذيری مردم از ولی خويش و با بصيرت و روشن‎گری آنان همگی از عوامل مؤثر به ثمر رسيدن اين پيروزی بود.


باقری اظهار كرد: در طول هشت سال دفاع مقدس، رزمندگان ما علی‌‏وار عمل می‌كردند و همواره از امدادهای غيبی بهره‌مند می‌شدند و هيچ‎گاه از توسل به ائمه(ع) و به ويژه حضرت زهرا(س) در شب‌های عمليات دست برنمی‌داشتند.


اين كارشناس سياسی خاطرنشان كرد: به فرموده امام خامنه‌ای، «بسيجی بايد در خط مقدم مسائل سياسی و اجتماعی و اقتصادی باشد» و همه ما وظيفه داريم تا پيرو سكان‎دار اين نظام باشيم و تا پای جان پشت ارزش‌های‎مان بايستيم.

captcha