به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، امروز، 8 مهرماه در همايش يكهزار نفری فرماندهان هشت سال دفاع مقدس در تبريز كه با هدف بزرگداشت از فرماندهان دوران دفاع مقدس برگزار شده دو محصول فرهنگی از توليدات هنرمندان تبريز رونمايی و به مخاطبان معرفی شد.
كتاب «ختمیهای ننه فاطمه» اثر مشترك داستانی نوشته وحيد آقاكرمی و مجيد راستی كه دربردارنده 10 اثر داستانی در خصوص دفاع مقدس است در اين همايش رونمايی شد. اين كتاب در يك هزار نسخه از سوی انتشارات ستوده و با مشاركت حوزه هنری استان منتشر شده است.
همچنين مستند «خداحافظ رفيق» دربردارنده زندگی شهيد جواد بخت شكوهی از رزمندگان سرافراز لشكر عاشورا در اين همايش رونمايی شد. اين فيلم از محصولاتی است كه در راستای يادواره بزرگ شهدای تبريز توليد و عرضه شده است.
يادآور میشود، اين فيلم به نويسندگی و كارگردانی محمدرضا آزادگر و در 45 دقيقه توليد شده است.