کد خبر: 1296851
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۹

سالمندان تحت حمايت كميته امداد امام(ره) تجليل شدند

همايش ملی تجليل از سالمندان تحت حمايت كميته امداد امروز سه شنبه همزمان با مراسم بزرگداشت هفته تكريم مقام سالمند برگزار شد و سالمندان تحت حمايت اين نهاد حمايتی مورد تجليل قرار گرفتند.









به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) همايش ملی تجليل از سالمندان تحت حمايت كميته امداد امروز سه شنبه همزمان با مراسم بزرگداشت هفته تكريم مقام سالمند برگزار شد و در اين همايش علی‌محمد ذوالفقاری، معاون حمايت و سلامت كميته امداد امام خمينی‌(ره) گفت: طبق آخرين آمار كسب شده شش ميليون و 200 هزار سالمند در سراسر كشور وجود دارد كه يك ميليون و 500 هزار نفر از اين سالمندان تحت پوشش كميته امداد قرار دارند.


وی با اشاره به اينكه 40 درصد از 60 درصد سالمندان تحت پوشش اين نهاد حمايتی را مردها تشكيل می‌دهند افزود: اردوهای سالمندی، مسائل مربوط به اشتغال، مسكن و مباحث بهداشتی از برنامه‌های طرح شهيد رجايی است كه ويژه سالمندان در نظر گرفته شده است و سعی شده در اين طرح با ارائه وام‌ راه رسيدن به يك اشتغال ثابت و آسان برای سالمندان محروم ايجاد شود.


وی در ادامه گفت: از سال 82 تاكنون بالغ بر 200 هزار نفر از سالمندان در قالب اين طرح وام اشتغال از سوی كميته امداد دريافت كرده‌اند.


معاون حمايت و سلامت كميته امداد امام خمينی‌(ره) اظهار كرد: 60 درصد از سالمندان تحت پوشش اين كميته به‌تنهايی زندگی می‌كنند و اين افراد ماهيانه 40 هزار تومان از كميته امداد مستمری دريافت می‌كنند و 45 هزار تومان نيز به صورت يارانه از طرف دولت به آنها پرداخت می‌شود كه اين مقدار تنها گوشه‌ای از مشكلات مالی اين افراد را مرتفع می‌كند و برای حل اين امر بايد طرح‌های جديدی طراحی و اجرا شود.


اين مقام مسئول حمايت از معلولان را نيز مورد توجه قرار داد و بيان كرد: 42 هزار نفر از سالمندان تحت پوشش كميته امداد، معلول و زمين‌گير هستند، و نياز شديدی به مراقبت و رسيدگی از سوی بخش بهداشتی دارند و اگر بخواهيم خدمات خوبی به اين افراد ارائه كنيم نياز است تعرفه خدمات پرستاری برای اين افراد در منزل به صورت رايگان ارائه شود.


ذوالفقاری اشاره كرد: پرداختن به اموری مانند بيمه مكمل، بيمه درمان و اسكان سالمندان نيازمند رسيدگی و حمايت دارد كه عزم همه مسئولان نظام و مجلس را طلب می‌كند.


معاون حمايت و سلامت كميته امداد امام خمينی‌(ره) با بيان اينكه بيش از 60 درصد از سالمندان تحت پوشش كميته امداد در روستاها و مناطق محروم زندگی می‌كنند، خاطر نشان كرد: با توجه به اينكه سالمندانی كه به تنهايی زندگی می‌كنند نيازمند برخی خدمات و رسيدگی‌هايی هستند بايد راهی را برای ارائه خدمات ويژه به اين عزيزان پيدا و اجرايی كنيم.


در ادامه همايش حسين انواری سرپرست كميته امداد امام خمينی(ره) با اشاره به اينكه دولت بودجه را تعيين و مجلس آن را مصوب می‌كند، اظهار كرد: ما تنها اجرا كننده هستيم و افزايش مستمری‌ها در سه سال اخير به كميته امداد مربوط نمی‌شود.


آغاز جشن عاطفه‌ها از فردا چهارشنبه 10 مهر ماه


وی با بيان اينكه افراد تحت پوشش از 40 تا 70 هزار تومان نسبت به تعدادشان به عنوان مستمری دريافت می‌كنند، تاكيد كرد: پرداخت مستمری به صورت مساوی درست نيست و اين موضوع بايد مورد توجه قرار گيرد كه نبايد افرادی كه در مناطق محروم زندگی می‌كنند با فردی كه در منطقه خوش آب و هوا زندگی می‌كند مستمری يكسانی دريافت كند.


وی همچنين از آغاز جشن عاطفه‌ها از فردا چهارشنبه 10 مهر ماه خبر داد و اظهار كرد: روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه برای جمع آوری كمك‌های مردمی در نظر گرفته شده است و افراد نيازمند پيش از اين شناسايی شده و به سرعت حمايت‌های جمع آوری شده بين آنها توزيع می‌شود.


سرپرست كميته امداد با اشاره به اينكه چهارشنبه در مدارس، پنج شنبه در پايگاه‌های بسيج، مساجد و پايگاه‌های كميته امداد و روز جمعه در پايگاه‌های نماز جمعه و پايگاه‌های همگانی جمع آوری كمك‌های مردمی به منظور آغاز جشن عاطفه‌ها برپا می‌شود، بيان كرد:‌ در سال گذشته هشت ميليارد تومان در مدارس و 17 ميليارد تومان در پايگاه‌های بسيج و مساجد جمع آوری شده و امسال با توجه به پيش بينی‌های انجام شده حدود 40 ميليارد تومان كمك‌های نقدی جمع آوری می‌شود.


بنا بر اين گزارش همايش ملی تجليل از سالمندان تحت حمايت كميته امداد امام خمينی(ره) با شعار «سالمندان محور انسجام و تعالی خانواده و جامعه»، ساعت 8 صبح آغاز و تا ساعت 12 ادامه داشت.


در اين همايش ضمن حضور و تجليل از 280 سالمند تحت پوشش كميته امداد، از 20 نفر سالمند برتر، از سوی مسئولان كميته امداد تجليل شد.


همايش تجليل از سالمندان تحت حمايت كميته امداد در مركز همايش‌های غدير اين نهاد واقع در سوهانك برگزار شد.

captcha