كارشناس امور فرهنگی كانون فرهنگی ـ تبليغی شهرستان ميامی با بيان اينكه تعليم قرآن كريم از مهمترين وظايف هر انسان مسلمان است بر ترويج فرهنگ قرآنآموزی و فراگيری احكام ضروری دين و توسعه آن در مناطق محروم روستايی شهرستان ميامی تأكيد كرد.
به گزارش خبرگزاری بينالملی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، حجتالاسلام حسين پناهی، كارشناس امور فرهنگی كانون فرهنگی ـ تبليغی شهرستان ميامی 10 مهرماه در جلسه اختتاميه دومين دوره آموزشی قرآن كريم و احكام در روستای ابراهيمآباد ميامی با بيان اينكه تعليم قرآن از مهمترين وظايف هر انسان مسلمان است اظهار كرد: مربی قرآن و به فراگيران نور هدايت و به عاملان خود سعادت را هديه میكند.
وی ادامه داد: تشكيل كلاسهای آموزشی قرآن كريم و احكام دين با هدف ترويج فرهنگ قرآنآموزی و فراگيری احكام ضروری دين و توسعه آن در مناطق محروم روستايی شهرستان ميامی ضروری است كه در اين راستا با مساعدت يك خیّر تهرانی از مردادماه سال جاری در اين شهر آغاز و همچنان در حال گسترش در ساير روستاهای محروم شهرستان است.
اين كارشناس امور فرهنگی كانون فرهنگی ـ تبليغی شهرستان ميامی يادآور شد: كلاسهای آموزش قرآن كريم و احكام دينی در روستای ابراهيمآباد عليا و سفلی ميامی نيز با خيرين تهرانی در مردادماه آغاز و تاكنون ادامه داشته است.
شايان ذكر است، در پايان اين مراسم به تعداد 14 نفر از افرادی كه در آزمون پايانی كلاسهای قرآن روستای ابراهيم آباد نمره بالايی را كسب كرده بودند جوايز نقدی اهدا شد.