همايش «جنگی كه بود، جنگی كه هست» با حضور علیاكبر رائفیپور و جمعی از جوانان علاقهمند در سالن اجتماعات شهرداری اسلامشهر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، اين مراسم در راستای اهداف برنامهريزی شده برای آشنايی هرچه بيشتر جوانان با جنگ نرم و ابزار آن برگزار شد.
علیاكبر رائفیپور، سخنران برجسته و استاد دانشگاه به لزوم شناخت هرچه بهتر دشمنان و برنامههای آنان برای در دام انداختن جوانان اشاره كرد.
حضور اين استاد و برنامهريزی مناسب مسئولان برگزاری سبب شد، اين مراسم كه با حضور سرهنگ لعلی، فرمانده سپاه ناحيه سيدالشهدا(ع) اسلامشهر، كارپرداز، مدير فضای سايبری سپاه استان تهران و تنی چند از ديگر مسئولان و نيز جمعی از جوانان علاقهمند در سالن اجتماعات شهرداری اسلامشهر برگزار شده بود بتواند ساعاتی پربار و جذاب برای حضار به وجود آورد.