رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان اليگودرز از فعاليت بيش از هشت تشكل قرآنی در اين شهرستان خبر داد و گفت با توجه به آمار روستاها و وسعت جغرافيايی شهرستان اين تعداد تشكل قرآنی جوابگوی نياز منطقه نيست.
حجتالاسلام صادق جعفرپور، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان اليگودرز در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، اليگودرز از فعاليت بيش از هشت تشكل قرآنی در اين شهرستان خبر داد و گفت: اين اداره در راستای توسعه فعاليتهای قرآنی در سطح شهرستان و روستاهای تابعه و نظارت بيشتر بر تشكيل كلاسهای قرآن با بررسی و بازديد از روستاهای فاقد كلاس آموزش قرآن كريم تلاش دارد با فراهم نمودن شرايط لازم زمينه را جهت تأسيس تشكلهای قرآنی در نقاط مختلف شهر و روستاهای اين شهرستان فراهم سازد.
وی افزود: هماكنون تعداد هشت تشكل قرآنی در اين شهرستان در راستای آموزههای قرآنی فعاليت میكنند كه از اين تعداد چهار تشكل در قالب مؤسسه و چهار تشكل شامل خانه قرآن شهری و روستايی است و البته با توجه به آمار روستاها و وسعت جغرافيايی شهرستان اين تعداد تشكل قرآنی جوابگوی نياز منطقه نيست.