کد خبر: 1299753
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۵
شمخانی در ديدار رئيس مجلس اعلای اسلامی عراق

موج سوم تروريسم نوين در حال شكل‌گيری است

دبير شورای عالی امنيت ملی در ديدار سيدعمار حكيم رئيس مجلس اعلای اسلامی عراق گفت موج سوم تروريسم نوين به عنوان تهديدی فراگير برای صلح و امنيت در حال شكل‌گيری است.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) سيد‌عمار حكيم رئيس مجلس اعلای اسلامی عراق، امروز دوشنبه 15 مهرماه با علی شمخانی، دبير شورای عالی امنيت ملی ديدار و گفت‌وگو كرد.


در اين ديدار، شمخانی ضمن اظهار تأسف شديد از عمليات تروريستی جريان‌های تكفيری برعليه زائران مظلوم كاظمين(عليهما السلام) كه منجر به شهادت و جراحت شيعيان آن حضرت گرديد تأكيد كرد، امروز كشور عراق در معرض تهديد الگوی نظام يافته‌ای از خشونت حاصل از تفوق رويكردهای امنيتی، سياسی و فرقه‌ای بر ارزش‌های انسانی، دينی و اخلاقی است.


وی زمينه‌های ايجاد و فعاليت موج سوم تروريسم نوين به‌عنوان تهديدی فراگير برای صلح و امنيت جهانی در فضای استحاله باورهای اصيل انسانی را درحال شكل‌گيری دانست و افزود: علی‌رغم اظهارات مسئولين كشورهای تاثير گذار بر روندهای بين المللی و تبليغات وسيع آنان در زمينه مبارزه با تروريسم، اراده‌ای برای مبارزه با اين پديده شوم وآثار مخرب و ويرانگر آن در سطح جهانی ديده نمی‌شود.


شمخانی مبارزه بدون تنازل با تروريسم را تنها با عبور از استانداردهای دوگانه به عنوان راهبردی مؤثر در تحقق صلح عادلانه جهانی ممكن دانست و همگرايی بازيگران اصلی در محيط بين‌الملل در قالب برنامه‌ای مشترك و مورد اجماع را برای تحقق اين هدف خواستار شد.


دبير شورای عالی امنيت ملی افزود: جمهوری اسلامی ايران همواره در كنار دولت و مردم عراق خواهد بود و آمادگی دارد سطح همكاری‌های كاربردی در بخش‌های اقتصادی و فرهنگی را برای تقويت ثبات، امنيت و توسعه همه‌جانبه روابط ارتقاء بخشد.


سيدعمار حكيم رئيس مجلس اعلای اسلامی عراق در اين ديدار با تبريك انتصاب علی شمخانی به سمت دبير و نماينده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنيت ملی، نسبت به آينده‌ای روشن در توسعه همكاری‌های دو كشور ايران و عراق در شرايط جديد اظهار اميدواری كرد.


حكيم با ارائه گزارشی از آخرين تحولات جاری عراق در حوزه‌های سياسی، اقتصادی و اجتماعی تأكيد كرد بازبينی در الگوی همكاری‌های اقتصادی ميان دو كشور و تهيه و پيگيری برنامه‌های جديد و جامع در اين خصوص ضروری است.


وی با بيان اين كه مستكبران قصد دارند تا با ايجاد اختلاف و درگيری های قومی و مذهبی بهره‌برداری های مغرضانه خود را در عراق به انجام برسانند، بر لزوم حفظ آرامش، تعامل و همدلی ميان همه گروه‌ها و احقاق حقوق مشروع مردم در اين كشور تأكيد كرد.


سيدعمار حكيم با استقبال از ديپلماسی جديد ايران در پرونده هسته‌ای، گفت‌گوهای سازنده به‌منظور اعتمادسازی و كاهش تنش‌های حاصل از اختلافات تاريخی ميان ايران و غرب را در افزايش ثبات و امنيت منطقه‌ای بسيار تأثيرگذار و سودمند ارزيابی كرد.-

captcha