کد خبر: 1300160
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۸
گلپايگانی خبر داد

بازسازی واقعه غدير از زمان صلح حديبيه در بسطام

كارگردان بازسازی واقعه غدير خم در بسطام با بيان اينكه اين واقعه در مناطق مختلف كشور بازسازی می‌شود، اظهار كرد امسال اين مراسم از زمان شكست صلح حديبيه و از سال هشتم هجری بازسازی می‌شود.



حسين گلپايگانی، كارگردان بازسازی واقعه غدير خم در گفت‌و گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) شعبه سمنان، با اشاره به اينكه بازسازی واقعه غدير خم چند سالی است كه از سوی سپاه علی‌بن ابيطالب(ع) قم انجام می‌شود، گفت: اين رويداد فرهنگی ـ هنری سال 90 در 70 نقطه و در سال 91 در 100 نقطه كشور برگزار شده است و امسال قرار بر اين است كه در 122 نقطه كشور و از جمله در شهر بسطام برگزار شود.


وی ادامه داد: اين رويداد بزرگ فرهنگی ـ هنری از سوی سپاه پاسداران شاهرود و با همكاری ساير دستگاه‌های اجرايی استان و شهرستان و با استفاده از حدود 100 نفر از هنرمندان منطقه در شهر بسطام بازسازی می‌شود كه در اين راستا آشنايی بيشتر نسل جوان با اين واقعه، ترويج و نهادينه‌شدن فرهنگ غدير و ابلاغ پيام آن كه همانا گسترش فرهنگ ولايت است از مهمترين اهداف اين رويداد است.


گلپايگانی با تأكيد بر اينكه با بازسازی واقعه غدير باورهای دينی ـ مذهبی مردم افزايش می‌يابد، يادآور شد: اميد است با همكاری نهادهای مرتبط، اين واقعه با زيبايی هر چه تمام‌تر در شهر بسطام بازسازی شود.


كارگردان بازسازی واقعه غدير در بسطام با اشاره به اينكه مكان‎يابی برای برگزاری حادثه غدير انجام شده و زمين مورد نظر نيز توسط شهرداری بسطام تسطيح می‌شود، خاطرنشان كرد: از دستگاه‌های اجرايی استان و شهرستان تقاضا می‌شود از همه توان و امكانات برای بازسازی اين واقعه مهم استفاده كنند.

captcha