کد خبر: 1300453
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۱

مسابقه سراسری عكس «قاب آسمانی» برگزار می‌شود

معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنياد شهيد و امور ايثارگران استان فارس از برگزاری مسابقه سراسری عكاسی «قاب آسمانی» به ميزبانی اين استان خبر داد.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از بشرا، سيدعلی محمدی، معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنياد شهيد و امور ايثارگران استان فارس از برگزاری مسابقه سراسری عكاسی با عنوان «قاب آسمانی» به ميزبانی اين استان با هدف تشويق جامعه هنری و ترغيب هنرمندان عكاس به فعاليت در عرصه ايثار و شهادت، اجرای پژوهش‌های تصويری در موضوع ايثار و شهادت، گسترش فرهنگ ايثار در آثار بصری و ايجاد زمينه مناسب برای رقابت سازنده در راستای ارتقای سطح كيفی عكاسان خبر داد.


وی با بيان اينكه سال جاری اولين دوره اين جشنواره برگزار می‌شود، افزود: اين جشنواره با موضوعاتی همچون والدين شهدا در فعاليت‌های روزمره، تشييع شهدا، جانبازان تحت درمان و بستری، عكاسی از مراكز درمانی، عكس‌های مربوط به فعاليت های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی ايثارگران، گلباران، غبارروبی و فاتحه‌خوانی بر سر تربت پاك شهدا و ديگر موضوعات مربوط به خانواده‌های شاهد و ايثارگر برگزار می‌شود.


معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنياد استان فارس همچنين گفت: شركت در اين مسابقه برای تمام هنرمندان عكاس آزاد است و همه می توانند طبق شرايط اعلام شده در فراخوان، آثار خود را به جشنواره ارسال كنند.


وی مهلت ارسال آثار را تا دهم آبان‌ماه سال جاری اعلام كرد و افزود: انتخاب و داوری آثار روز سی ام آبان‌ماه سال جاری انجام و مراسم اختتاميه و اهدای جوايز در سالروز گراميداشت اسرا و مفقودين ششم آذرماه سال جاری، همراه با برگزاری نمايشگاه برگزار خواهد شد.


معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنياد استان در پايان عنوان كرد: علاقه‌مندان به شركت در اين مسابقه می توانند برای دريافت فرم مسابقه به نشانی www.simabhonar.ir و يا به مراكز بنياد شهيد و امور ايثارگران در سراسر كشور مراجعه كنند.

captcha