به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، حسين نيازمند، مدير روابط عمومی ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در گفتوگو با خبرنگاران حضور شهيد گمنام در اين استان را افتخاری بزرگ برای مردم متدين و شهيدپرور اين ديار دانست و گفت: شهدا مايه افتخار و سربلندی ايران اسلامی بوده و موفقيتهای امروز ايران اسلامی مديون خون شهداست از اين رو استقبال به بهترين شكل از آنها وظيفه همگان است.
وی افزود: اين شهدا بی ادعا و گمنام از خود گذشتند تا هماينك ايران اسلامی سرافرازانه و در نهايت امنيت و آرامش در جهان، سربلند باشد و قد علم كند.
نيازمند با تأكيد بر ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه اضافه كرد: مردم با حضور خود در مراسم تشييع پيكر پاك و مطهر اين شهيد گمنام بار ديگر پايبندی خود را به آرمانهای شهدا ثابت كرده و به دشمنان نشان دادند همچنان عاشق شهيد و شهادت هستند.
مدير روابط عمومی ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در ادامه از نصب بنرهای اطلاعرسانی مراسم تشييع و انتشار ويژهنامه «گمنام آشنا» در قم خبر داد و افزود: اين ادارهكل همگام با ساير مردم و دستگاههای اجرايی بر خود وظيفه دانست تا در استقبال از اين شهيد گرانقدر با انتشار ويژهنامهای با موضوع شهدای گمنام، قدمی هرچند كوچك اما ارزشمند بردارد.
وی با بيان اينكه ويژهنامه مذكور در تيراژ سه هزار نسخه صبح امروز در مراسم تشييع شهيد گمنام بين مردم توزيع شد، ابراز کرد: مطالب ادبی، مقاله، شعر، روايت، احاديث، سخنان بزرگان و مراجع عظام تقليد در خصوص مقام شهيد و شهدای گمنام از جمله مطالب درج شده در اين ويژهنامه با عنوان «گمنام آشنا» است.