کد خبر: 1302865
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۷
حجت‌الاسلام بهادری

راز‌داری از خصوصيات بارز شهيد عنايت‌اله كارگرفرد بود

پدر شهيد كارگرفرد با ذكر خاطراتی از فرزند شهيدش و با اشاره به رازداری وی، گفت شهيد عنايت‌‌اله يك بار مجروح می‌شود ولی به خاطر ناراحت نشدن خانواده چيزی به ما نمی‌گويد و به مشهد می‌رود و پس از درمان دوباره به جبهه بر می‌گردد.









به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين علی‌رضا بهادری، رئيس جمعيت هلال احمر جهرم به نمايندگی از برنامه‌ريزان ديدار و تكريم از خانواده دانشجوی شهيد عنايت‌اله كارگر‌فرد، با گراميداشت ياد و خاطره شهدا و ايثارگران به‌ويژه شهيد عنايت‌اله كارگر‌فرد، هدف از اين ديدار را تجديد پيمان با شهدا و آرمان آنها و مزين شدن سال جديد تحصيلی به ياد و نام شهدا عنوان و ضمن تقدير و تجليل از خانواده شهيد كارگرفرد، از برگزار‌كنندگان برنامه نيز تشكر كرد.


در اين ديدار پدر شهيد كارگرفرد با ذكر خاطراتی از فرزند شهيدش و با اشاره به رازداری وی، گفت: شهيد عنايت‌‌اله يك بار مجروح می‌شود ولی به خاطر ناراحت نشدن خانواده چيزی به ما نمی‌گويد و به مشهد می‌رود و پس از درمان دوباره به جبهه بر می‌گردد.


وی اظهار كرد: شهيد عنايت‌اله در آن زمان معلم بود، وی در آزمون سراسری دانشگاه‌ها شركت كرده و در رشته پزشكی پذيرفته می‌شود ولی هنگامی كه خبر پذيرفته شدن خود را می‌شنود در جهبه بود و ماندن در جبهه را به دانشگاه ترجيح می‌دهد.


اين پدر شهيد ادامه داد: شهيد عنايت‌اله، می‌گفت دانشگاه ما جای ديگری است و بايد در آنجا تحصيل كنيم و بالاخره نيز در همان دانشگاه يعنی جبهه، درس خواند و سال 65 در عمليات كربلای 5 در منطقه شلمچه با مدرك عالی شهادت فارغ‌التحصيل شد.


وی با اشاره به فرزند ديگرش كه از آزادگان سرافراز است، عنوان كرد: وی در ۱۵ سالگی به جبهه اعزام شد و بعد از هفت و نيم سال اسارت در زندان صداميان به ميهن بازگشت.


يادآور می‌شود، در اين ديدار رؤسای جمعيت هلال احمر و دانشگاه پيام نور، مسئولانی از بنياد شهيد، دانشجويان كانون دانشجويی هلال‌ احمر را همراهی كردند.

captcha