کد خبر: 1303077
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸

114 مبلغ به نقاط مختلف سمنان اعزام می‌شوند

كارشناس اعزام مبلغ اداره‌كل تبليغات اسلامی استان سمنان از اعزام 114 مبلغ به‌مناسبت هفته ولايت به مساجد شهری و روستايی اين استان خبر داد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) شعبه سمنان، حجت‌الاسلام محمد‌علی سلمانی‌نژاد، كارشناس اعزام مبلغ اداره‌كل تبليغات اسلامی استان سمنان 22 مهرماه در نشستی درباره برنامه‌ريزی اعزام مبلغ به‌مناسبت هفته ولايت در محل سالن همايش‌های اداره‌كل تبليغات اسلامی استان سمنان در شاهرود با اشاره به اعزام 114 مبلغ به نقاط مختلف اين استان بدين مناسبت اظهار كرد: از اين تعداد، 16 مبلغ اعزامی از قم، شش مبلغ مشهد و 92 نفر نيز بومی استان هستند.


به گفته وی تبيين سيره عملی، فضائل اخلاقی و معنوی پيامبر اسلام(ص) و حضرت علی(ع) و نيز مسئله خطير ولايت با استفاده از منابع معتبر و شناخته شده از وظايف مهم مبلغان اعزامی است كه در اين راستا تبيين ولايت فقيه و جامعيت آن، تأكيد بر لزوم افزايش جمعيت و ترويج سبك زندگی اسلامی، تعيين تشكيل خانواده از ديگاه اسلام و تأكيد بر موضوع عفاف و حجاب را از ديگر وظايف مبلغان اعزامی به‌مناسبت دهه ولايت به نقاط مختلف استان سمنان است.


كارشناس اعزام مبلغ اداره‌كل تبليغات اسلامی استان سمنان گفت: مبلغان اعزامی وظيفه دارند در مدت تبليغ به اقامه نماز جماعت، برگزاری مراسم جشن و سرور مذهبی و جلسات سخنرانی اقدام كنند كه مبلغان اعزامی به‌مناسبت دهه ولايت در استان سمنان از 29 مهرماه جاری به مدت يك هفته وظيفه تبليغ در حوزه اعزامی خود را دارند.

captcha