کد خبر: 1303264
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۴

نشست روحانيون مستقر و طرح هجرت در سيمرغ برگزار شد

نشست روحانيون مستقر و طرح هجرت با حضور مسئول اداره تبليغات اسلامی شهرستان سيمرغ در اين اداره برگزار شد.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام قاسم روحانی‌فرد، مسئول اداره تبليغات اسلامی شهرستان سيمرغ، بالا بردن سطح شناخت و آگاهی روحانيون نسبت به عقايد، آداب و رسوم پيروان مذاهب اسلامی و همچنين معرفی و نشر فرهنگ اهل‌بيت(ع) ميان جوانان و نوجوانان را به عنوان اهداف برگزاری اين نشست دانست و گفت: در اسلام اصولی وجود دارد كه در شيعه بسيار پر رنگ شده‌اند و اين اصول به عنوان ضامن بقاء و استمرار شيعه لقب گرفته‌اند كه مهدويت يكی از اين اصول است.


وی افزود: رمز بقاء، پيشرفت حيات، هويت فردی و اجتماعی بشريت در گرو بهره‌گيری از فرهنگ مهدويت است و بايد اين فرهنگ غنی را همان طور كه هست بفهميم و بشناسيم.


روحانی‌فرد مهدويت را دارای رابطه نزديك با مسائل دينی و اجتماعی دانست و اظهار كرد: اعتقاد به مهدويت در همه ابعاد اجتماعی و اقتصادی تأثير می‌گذارد و باعث تقويت اخلاص می‌شود.


مسئول اداره تبليغات اسلامی شهرستان سيمرغ در پايان خواستار گسترش و تعميق معارف مهدويت، آشنايی و رواج فرهنگ انتظار، آمادگی برای مقابله هر گونه انحرافات، شبهات فكری، پاسخگويی به نيازهای فكری و اقتصادی جوانان توسط روحانيون شد.

captcha