به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه اصفهان، آيتالله سیدیوسف طباطبايینژاد، نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان 23 مهرماه در ديداربا حجت الله ايوبی،معاون سينمايی وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئيس سازمان سينمايی از توليد فيلم های سينمايی و سريال های بی محتوا در كشور انتقاد كرد و گفت: برای توليد فيلم ها و برنامه های غنی، با مفهوم، جذاب و زيبا نيازمند محتوا و خمير مايه خوب و مفيد هستيم.
آيت الله طباطبايی خطاب به معاون سينمايی وزير ارشاد گفت: تلاش كنيد تا همه فعاليت های حوزه سينمايی دقيقا در مسير اسلام حركت كند كه اگر از آن فاصله بگيريم ضربه خواهيم خورد و با توجه به اثرگذاری صدا و سيما و آثار سينمايی، چنانچه اين اتفاق تاكنون افتاده بود، اين موج بيداری اسلامی در كشورهای اسلامی زودتر محقق می شد.
وی در پاسخ به توجيه برخی در خصوص علت توليد فيلم های بی محتوا و اكثرا با موضوع عشقی گفت: اين افراد دليل خود را جذب جوانان به توليدات داخلی و جلوگيری از تماشای ماهواره و فيلم های مستهجن عنوان می كنند در صورتی كه قاعده دفع افسد به فاسد در مورد يك نفر است و اين آقايان از آن برداشت اشتباه كرده اند.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اين جمله زمانی مطرح می شود كه يك نفر مجبور باشد بين بد و بدتر انتخاب كند اما اين كه يك نفر گناه كند تا ديگری به گناه نيفتد اشتباه است.
وی خاطر نشان كرد: استفاده از خانم ها با پوشش و حجاب نامناسب و يا نمايشنامه های ضعيف عاشقانه در فيلم ها به منظور جذب جوانان گناهی است كه عده ای مرتكب می شوند و استدلالشان اين است كه می خواهند جوانان را از ديدن فيلم های ماهواره بازدارند، كه بسيار اشتباه است.
در ابتدای اين ديدار حجت الله ايوبی به ارائه ديدگاه های خود در حوزه سينمايی پرداخت و گفت:به حمدالله در حال حاضر فضای قهر و تنش ميان دولت و هنرمندان از بين رفته وبهبود اين روابط نيازمند نگاهی مهربان تر به سينمای ايران است.
وی به فرمايشات مقام معظم رهبری اشاره كرد و گفت: سينما يك زبان است برای تكلم و اگر ملتی سينما نداشته باشد از يك زبان محروم است.
ايوبی خاطر نشان كرد: نگاه دنيا به سينمای ايران بسيار مثبت است و از آن به سينمای اخلاق و خانواده ياد می شود و در برخی از كشور ها هنرمندان سينمای ايران را با بيوگرافی كامل و اطلاعات شخصی می شناسند و به آنها علاقمندند.
وی اظهار کرد: فضای كنونی سينمای ايران فضای مثبتی است و اميدواريم كه سينما بتواند دين خود را به انقلاب ادا كند.