عباس نظری، معاون فرهنگی اداره كل تبليغات اسلامی استان قزوين در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، اظهار كرد: حج يك فريضه مهم الهی است كه از لحاظ عبادی ـ سياسی مورد توجه همه جهانيان قرار دارد و فرصتی برای گسترش وحدت جهان اسلام است.
وی افزود: كسانی كه قدم در اين وادی پرخطر و خدمتگزاری به ضيوفالرحمن گذاشتهاند بايد خود عاشقان دلسوخته باشند تا از ابتدای سفر بتوانند شميم معطر معنويت و طراوت عبوديت و حلاوت قداست حج را در دل و جان زائر ايجاد كنند.
نظری با بيان اينكه حج فرصتی كوتاه و آزمايشی بزرگ برای بندگان است، تصريح كرد: نگاه ما به حج بايد نگاه به كل آفرينش و تمام خوبیها و فضائل معنوی باشد تا شايد اين فرصت كوتاه وسيلهای برای غفران الهی و توشهای ناچيز برای آخرت و خاطره شيرين در اذهان زائران بر جای بگذارد.
وی با تأكيد بر رعايت تقوای الهی در مناسك حج، بيان كرد: رعايت تقوا و وجود ملكه نفسانی تقوا در جوهره انسانها در همه حالات و شئون فردی و اجتماعی زندگی، همواره يار و مددكار انسان و نجاتبخش بشريت از منجلابی است كه نفس اماره و شياطين جنی و انسی برای انسان میگسترانند.
معاون فرهنگی اداره كل تبليغات اسلامی استان قزوين در پايان با اشاره به اينكه از فريضه بزرگ حج به معنای واقعی عبادی، سياسی، اقتصادی و اجتماعی بايد در مسير عزت و اقتدار امت اسلامی استفاده شود، يادآور شد: اميدواريم مسلمانان در پرتو انوار فروزان توحيد و رسالت و امامت به بالاترين حيات معنوی دست بيايند و در سايه ارتباط نزديك و پيوند ناگسستنی آحاد امت اسلام با يكديگر در پناه قرآن و پيامبر اعظم(ص) و قبله واحد، شاهد عالیترين سطح از وحدت و همبستگی و انسجام امت اسلام باشيم.