کد خبر: 1304629
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷

برگزاری 60 دوره آموزشی ارتقای فرهنگ عمومی و دينی ويژه كاركنان دولت

مدير كل دفتر برنامه‌ريزی آموزش‌های تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبليغات اسلامی گفت 60 دوره‌ آموزش تخصصی، ارتقای فرهنگ عمومی و دينی ويژه كاركنان دولت به مدت 5 ماه پذيرای 4 هزار نفر از كاركنان دولت خواهد بود.









حجت‌الاسلام‌ و‌المسلمين علی دارابی، مدير كل دفتر برنامه‌ريزی آموزش‌های تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبليغات اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با بيان اين مطلب اظهار كرد: ارتقای فرهنگ عمومی و دينی در بين اجتماع از ملزومات برنامه‌های اجرايی سازمان تبليغات اسلامی است كه در همين راستا بيش از 60 دوره‌ آموزش تخصصی ارتقای فرهنگ عمومی و دينی ويژه كاركنان دولت برگزار می‌شود.


وی افزود: با توجه به اهداف و مشخصه‌های تعيين شده از سوی سازمان تبليغات اسلامی در سال جاری و با هدف رسيدن به جايگاه والا و ارتقای بينش و دانش فرهنگی و دينی اقشار مختلف جامعه اين دوره‌ها طراحی و تا پايان سال به مدت 5 ماه اجرا خواهد شد.


حجت‌الاسلام دارابی با اشاره به اينكه توانمندسازی اقشار تأثيرگذار و آموزش فرهنگی اجتماعی از ديگر اهداف مهم اين دوره‌های آموزشی است خاطر نشان كرد: دوره‌های آموزشی طراحی شده در قالب 60 دوره‌ آموزش فرهنگی اجتماعی ويژه كاركنان دولت با موضوعات آشنايی با الگوی اسلامی ايرانی پيشرفت، جايگاه حجاب در حفظ حريم خانواده و آشنايی با طرح شجره طيبه صالحين از 30 مهر ماه جاری آغاز و تا پايان سال ادامه خواهد داشت.


مدير كل دفتر برنامه‌ريزی آموزش‌های تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبليغات اسلامی تصريح كرد: كاركنان سازمان بهزيستی استان تهران از اولين گروه‌های شركت كننده در اين دوره‌ها خواهند بود و به ترتيب كاركنان ادارات ديگر مورد آموزش قرار خواهند گرفت.


وی اشاره كرد: اين 60 دوره بنا به پيش‌بينی‌های انجام شده پذيرای 4 هزار نفر از كاركنان دولت خواهد بود كه هر دوره به مدت 24 ساعت به طول خواهد انجاميد.


حجت‌الاسلام دارابی اظهار داشت: دوره‌ آشنايی با الگوی اسلامی ايرانی پيشرفت با هدف ارتقای سطح دانش و بينش كارمندان از اهداف و ويژگی‌های الگوی اسلامی ايرانی طراحی شده است كه در جهت برنامه‌ريزی‌ها و سياست‌‌گذاری‌های نظام اداری انجام می‌شود.


وی در ادامه يادآور شد: دوره‌های نقش حجاب در حفظ حريم خانواده و آشنايی با شجره طيبه صالحين در راستای تحكيم ارزش‌ها و تقويت باورهای دينی در كاركنان و تربيت نيروی انسانی مومن، بصير و توانمند اداری انجام می‌شود.


حجت‌الاسلام دارابی گفت: اين دوره‌ها از سوی سازمان تبليغات اسلامی طراحی و با مشاركت معاونين فرهنگی ادارات و نهادهای دولتی به اجرا خواهد رسيد.

captcha