به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، حجتالاسلام لطيف صالحی، رئيس اداره تبليغات اسلامی نمين، شنبه 27 مهرماه در جلسه ماهانه پرسنل تبليغات اسلامی نمين در محل اين اداره، طی سخنانی با تأكيد بر اهميت و نقش سازمان تبليغات اسلامی در جامعه گفت: سازمان تبليغات اسلامی به عنوان يك نهاد فرهنگی دينی دارای پتانسيلهای زيادی است كه موجب اثرگذاری در جامعه امروزی شده و نقش آفرينی كرده است.
وی گفت: كار و تلاش در يك نهاد فرهنگی و دينی بايد برای رضای خداوند و مردم باشد و وظيفه ما در اين خصوص مضاعف بوده و انتظار مردم نيز بيشتر است.
رئيس اداره تبليغات اسلامی نمين افزود: همه همكاران بايد با هم فكری و تلاش بيشتر در اجرای برنامه های فرهنگی در سطح شهر گامهای مؤثری بردارند، چرا كه ما بايد در مقابل تهاجم فرهنگی بيگانگان بيش از بيش تلاش كنيم و فكر ما بايد بيشتر بر روی جوانان و نوجوانان متمركز شود.
يادآور میشود، در اين جلسه كارشناسان نظرات و پيشنهادات خود را در رابطه با توسعه فعاليتهای فرهنگی و تبليغی مطرح كردند.