کد خبر: 1305020
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۸
با حضور وزير كشور؛

مراسم توديع و معارفه استانداران فارس برگزار شد

‌ با حضور عبدالرضا رحمانی‌فضلی، وزير كشور و جمعی از مقامات ارشد استان فارس مراسم توديع و معارفه استانداران قديم و جديد اين استان در محل سالن شهيد امامی استانداری فارس برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، مراسم توديع و معارفه استانداران قديم و جديد فارس عصر شنبه، 27 مهرماه با حضور عبدالرضا رحمانی‌فضلی، وزير كشور و جمعی از مقامات‌ ارشد اين استان در محل سالن شهيد امامی استانداری فارس برگزار شد.


در ابتدای اين مراسم الياس طاهری، رئيس مجمع نمايندگان فارس به نمايندگی از نمايندگان اين استان به ايراد سخنرانی پرداخت كه در آن به نكاتی درباره وضعيت اقتصادی، معيشتی، اقتصادی و توانمندی‌های صنعتی، الكترونيكی، كشاورزی و... استان فارس اشاره كرد.


طاهری بر ضرورت توجه به رفع مشكل بيكاری در استان فارس كه بعد از ايلام و لرستان مقام سوم كشور را به خود اختصاص داده است تأكيد كرد و خواستار اختصاص بودجه جهت تكميل پروژه‌های نيمه تمام و رفع مشكلات كشاورزان، صنعت‌گران و سرمايه‌گذاران اين استان شد.


در ادامه اين مراسم آيت‌الله اسدالله ايمانی، نماينده ولی فقيه در استان فارس سخنرانی كرد و پس از آن حسين صادق‌عابدين، استاندار اسبق فارس به ارائه گزارشی از عملكرد 2 ساله خود در اين استان پرداخت.


راه‌‌اندازی پروژه توسعه حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) با مساحت 15 هزار متر مربع، برگزاری انتخابات نهميت دوره مجلس شورای اسلامی، تشكيل 217 كارگروه، پيشنهاد 5 فرمانداری ويژه، حل مشكلات كارخانه‌های لاستيك دنا و ITI، راه‌اندازی و تجهيز اداره‌كل پدافند غيرعامل استان فارس، كسب بالاترين نمره فارس در حوزه علمكرد امور بانوان، پيشنهادی برگزاری مسابقات بين‌المللی قرآن، افتتاح فاز اول كارخانه فولاد پاسارگاد و...از جمله مواردی بود كه صادق‌عابدين از آن‌ها نام برد.


پس از سخنرانی صادق‌عابدين، عبدالرضا رحمانی‌فضلی سخنرانی كرد و در سخنانش بر ضرورت توجه به اعتدال در تمامی امور تأكيد كرد و گفت: اعتدال مورد قبول هم شرع، هم عرف و هم فطرت همگان است و اميدواريم در اين دوره با رفتار اعتدال‌گرايانه بتوانيم موجبات همدلی بيشتر در ميان مسئولان و مردم شويم.


سيد محمد احمدی، استاندار جديد فارس آخرين سخنران اين مراسم بود كه طی سخنانی خواستار تحقق وفاق و همدلی در راستای تحقق امور شد و گفت: ما پول، عقل و مديريت كم نداريم اما جای همدلی خالی است و بايد يك وفاق در ميان مردم و مسئولان صورت گيرد و درست نيست كه در جامعه اسلامی نفاق وجود داشته باشد.


يادآور می‌شود، در پايان اين مراسم از زحمات حسين صادق‌عابدين تقدير و سيد‌محمد احمدی به‌عنوان استاندار جديد فارس معرفی شد.

captcha