کد خبر: 1306959
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰
به مناسبت عيد غدير؛

جشن شميم ولايت در مشهد برگزار می‌شود

جشن شميم ولايت به همت مديريت مراسم و اكران‌های فرهنگی شهرداری مشهد، همزمان با عيد غدير خم در عرصه ميدان شهداي مشهد برگزار می‌شود.



مجتبی مجد، مدير مراسم و اكران‌های فرهنگی شهرداری مشهد، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، گفت: جشن شميم ولايت اول و دوم آبان ماه به مناسبت عيد غديرخم به مدت دو شب با حضور عموم شهروندان مشهدی و زائران حضرت رضا(ع) با اجرای برنامه‌های شاد و متنوع در عرصه ميدان شهداي مشهد برگزار می‌شود.


وی افزود: اين برنامه بعد از نماز مغرب و عشاء با قرائت قرآن كريم آغاز مي‌شود، که موسيقی، پخش كليپ، اجرای سرود، قرائت صلوات خاصه، سخنرانی، مولودی خوانی، مسابقه و اهداء جوايز از ديگر بخش‌های اين جشن است.


مدير مراسم و اكران‌های فرهنگی شهرداری مشهد، با بيان اينكه بزرگترين نورافشانی عيد غدير به مدت دو شب در عرصه ميدان شهدا برگزار می‌شود، تصريح كرد: در حاشيه برگزاری اين جشن، دو ايستگاه كودك و ايستگاه پذيرايی به ارائه خدمات و ارائه برنامه می‌پردازند، علاوه بر اين همزمان در شب عيد غدير خم، 5 نقطه شهر مشهد در ساعت 19 نورافشانی می‌شود.


مجد با تاكيد بر اينكه به مناسبت عيد غدير محصولات فرهنگي نيز توليد شده است، خاطرنشان كرد: توليد و توزيع كتاب سبك زندگی علوی با محوريت موضوع سيره اجتماعی امام علی(ع) با 5000 هزار نسخه در مراكز فرهنگی از جمله محصولات فرهنگي توليد شده ويژه اين ايام است.


مدير مراسم و اكران‌های فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به دعوت از 160 فعال فرهنگي مساجد در عرصه برگزاري مراسم عيد غدير، گفت: از اين ميان 90 نفر در اين فراخوان ثبت نام و در جلسات توجيهی، در دهه ولايت شركت كردند.


وي با بيان اينكه اين افراد همه روزه در 90 مسجد بين نماز ظهر و عصر درباره سيره حضرت علی(ع) و مقام ولايت سخنرانی می‌‌كنند، خاطرنشان كرد: همچنين در اين مساجد ويژه برنامه‌هايی به مناسب عيد غديرخم برگزار می‌شود.

captcha