کد خبر: 1308412
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۱

ساعت موظف مربيان قرآنی به 24 ساعت كاهش يافت

معاون پرورشی آموزش و پرورش ناحيه يك بندرعباس با بيان اينكه تدريس مربيان قرآن فقط بايد درس قرآن باشد، گفت ساعت موظف مربيان قرآنی به 24 ساعت كاهش يافت.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، يوسف درزاده، معاون پرورشی آموزش و پرورش ناحيه يك بندرعباس صبح امروز، پنجم آبان‌ماه در جمع 25 نفر از مربيان قرآنی مدارس خاص و مدارس قرآنی، با اعلام خبر کاهش ساعت موظف مربيان قرآنی به 24 ساعت، گفت: ‌مربيان قرآنی بايد با ايجاد انگيزه لازم در دانش‌آموزان و ايجاد فضايی مناسب در مدارس، كلاس قرآن را برای دانش‌آموزان جذاب كنند.


وی با اشاره به اهميت كار مربيان قرآنی در مدارس، بر ضرورت تشكيل گروه‌های هميار در بخش‌های قرآن، ‌عترت و نماز تأكيد و بيان كرد: ارزيابی مربيان طبق يك جدول تنظيم شده، انجام می‌گيرد.


معاون پرورشی آموزش و پرورش ناحيه يك بندرعباس گفت: در سال گذشته 150 نفر از نوگلان حسينی معرفی شدند، امسال نيز بايد در مدارس، شورای قرآنی و تربيتی تشكيل شود و مداحان دانش‌آموزی شناسايی و معرفی شوند.


درزاده در پايان خواستار اهتمام مربيان جهت برگزاری هرچه بهتر مسابقات قرآن و معارف اسلامی شد و ‌خاطرنشان كرد: در هفته قرآن بايد برنامه‌ريزی لازم جهت برگزاری برنامه‌های مناسب و تأثيرگذار قرآنی در اين هفته فراهم شود.

captcha