به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در اولین یادواره شهدای مهندسی که در سالن جابرابنحیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، با اشاره به تحریمها و مشکلات اوایل انقلاب و جنگ تحمیلی، گفت: در آن روزهای سخت، با وجود اینکه هیچ چیز نداشتیم، حرکت نورانی شهدا مسیر را باز کرد و حضور نیروهای متخصص در جنگ باعث افزایش اعتماد به نفس رزمندگان شد.
وی ادامه داد: درست است که در آن روزها زیرساخت نداشتیم، اما از ابتداییترین آزمایشگاهها که در حد دبیرستان نبود، به بالاترین پیشرفتها دست یافتیم و توانستیم در مقابل جهان استکبار ایستادگی کنیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر اینکه امروزه زیرساختهای کشور به ویژه در زمینه تحقیقاتی و تجهیزات و تجربههای موفق در سطح بالایی است، افزود: دیگر هیچ عذر و بهانهای برای غفلت از ظرفیتهای درونی نداریم1.
وی افزود: مشکلاتی که امروزه دشمنان برای ما ایجاد کردهاند، بسیار آسانتر از مشکلات اوایل انقلاب است، چرا که روزهایی که ما گذراندهایم، همانند امروزه بغداد و افغانستان بود، به طوری که در آن روزها ما روزانه چهل شهید میدادیم و در آن فضا بچهها به دنبال کارهای تحقیقاتی رفتند تا تحریمها را از پیش رو بردارند.
سردار نقدی با اشاره به توطئههای رنگارنگ داخلی و خارجی و همکاری تروریستها با صدام طی جنگ تحمیلی تصریح کرد: در آن دوره سخت که حتی حرکات نادرست سیاسی مسئولان بلندپایه، به ویژه رئیس جمهور وقت بر مشکلات میافزود، با وجود بضاعت اندک و کمبود دانشجو در کشور توانستیم به درجات عالی در خود کفایی دست یابیم.
وی خاطر نشان کرد: تعداد دانشجویان کشور در سالهای جنگ تحمیلی به دویست هزار نفر هم نمیرسید. این در حالی است که تعداد کسانی که در تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل بودند نیز انگشتشمار بود، ولی امروزه با وجود بیش از چهار میلیون دانشجو و دهها هزار استاد، دیگر مشکلی نیست که نتوانیم از سر راه برداریم.
سردار نقدی با تاکید بر اینکه سازش و تحریم حلّال مشکلات نیست، بیان کرد: کدام شرافت از تاریخ ملت غیور ایران به ما اجازه میدهد با وجود این مشکلات کم، حرف از تحریم بزنیم؟ بعضیها کار را به جایی رسانده که از مردم میخواهند شعار علیه استکبار را حذف کنند.
وی افزود: مردم ما زیر بمباران شیمیایی و تحریمهای شدید در هشت سال جنگ تحمیلی که یک پنجم غذای امروز و یک دهم پوشاک امروز را هم نداشتند، کم نیاوردند و ایستادند، ولی امروز بعضیها میگویند که باید کوتاه بیایم و مرگ بر آمریکا نگوییم. ما با رژیم بعثی مذاکره کرده و مسائل مرزی را حل کردیم و با این وجود، شعار مرگ بر صدام را تا آخرین لحظه حفظ کردیم.
سردار نقدی با اشاره به شعار مرگ بر شوروی توسط مردم تا زمان از هم پاشیدن آن گفت: با وجود آنکه در آن سالها ما با شوروی مذاکره برای خرید تسلیحات را نداشتیم، مردم شعار مرگ بر استکبار سر میدادند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین نفی توطئهگری را اساس نظام اسلامی دانست و افزود: ملت ما از این مرام دست نخواهد کشید، چرا که هویت و میراث شهدایمان این است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر رسالت بسیج مهندسی مبنی بر پیوند دانشگاه و صنعت خاطرنشان کرد: نباید در کشور صنایع وابسته به بیگانه داشته باشیم که ما را مجبور کند دستمان را جلوی بیگانگان دراز کنیم. دانشگاه باید به صنعت بپوند تا پایان نامه تحقیقات این صنعت حذف شود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر لزوم قدرشناسی میراث خانوادههای شهدا به عنوان میراث عظیم آنها گفت: پدران، مادران و همسران شهدا با صبوری خود در مقابل سختیهای فراوانی ایستادگی کرده و در این راه پا عقب نکشیدند، پس نباید در رسانههای ما حرفهایی زده شود که دل این بزرگوران بشکند.