کد خبر: 1310787
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۴
در استان همدان؛

سومین جشنواره ملی فرهنگی ـ هنری نماز برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: قائم مقام ستاد اقامه نماز استان فارس از برگزاری سومین جشنواره ملی فرهنگی و هنری نماز در استان همدان خبر داد و گفت: این ستاد با الهام از پیام مقام معظم رهبری در راستای اشاعه‌فرهنگ ‌نماز و ایجاد فضای دینی مناسب ‌اقدام به برگزاری این جشنواره کرده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین علی سقاچی، قائم مقام ستاد اقامه نماز استان فارس امروز دوشنبه، 13 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران از برگزاری سومین جشنواره ملی فرهنگی ـ هنری نماز در استان همدان خبر داد و گفت: ستاد اقامه نماز با الهام از پیام مقام معظم رهبری در راستای اشاعه، ترویج و تیلیغ فرهنگ نورانی نماز و ایجاد فضای دینی مناسب‌ اقدام به برگزاری این جشنواره کرده است.



وی اظهار کرد: این جشنواره برای سومین سال به‌منظور استفاده از زبان هنر در القای مفاهیم دینی، به‌ویژه نماز و تشویق هنرمندان به خلق آثار و تولیدات فاخر هنری بوده و امسال جشنواره با محوریت نماز برگزار می‌شود.



حجت‌الاسلام سقاچی تصریح کرد: داستان کوتاه، رمان، فیلمنامه‌نویسی، فیلم کوتاه، پویانمایی و فیلم مستند از محورهای این رقابت فرهنگی است و به نفرات برتر این رقابت فرهنگی لوح افتخار، تندیس جشنواره و هدایای نفیسی اهدا خواهد شد.



قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس زمان برگزاری این جشنواره را اسفندماه اعلام و خاطرنشان کرد: هنرمندان بایستی آثار خود را تا 20 بهمن‌ماه به دبیرخانه این جشنواره به نشانی همدان– خیابان تختی، پشت مسجد میرزاتقی، ستاد اقامه نماز استان همدان ارسال کنند.

captcha