به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از البرز، همایش یاوران حسینی پیش از ظهر امروز پنج شنبه(16 آبان)، با حضور مسئولان استانی و شیفتگان امام سوم شیعیان در مصلی کرج برگزار شد.
حجت الاسلام سید نورالله حسینی، رئیس ستاد عتبات عالیات استان البرز در ابتدای این مراسم ضمن اشاره به فعالیت های ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز گفت: از زمان آغاز این ستاد تا کنون 12 پروژه به طور مستقل در استان البرز اجرایی شده است .
وی افزود: در حال حاضر مهمترین پروژه ای که توسط این ستاد در حال اجرا است ضریح مقدس حبیب ابن مظاهر است که از زمان آغاز آن نزدیک به دوسال می گذرد .
حسینی خاطرنشان کرد :در آغاز ساخت این ضریح برآورد شده بود که برای تهیه طلا ،نقره و مس لازم برای تکمیل این ضریح به یک میلیارد و 800 میلیون تومان اعتبار نیاز است که خوشبختانه با همکاری مردم، اعتباری بیش از سه برابر مبلغ پیش بینی شده برای تکمیل این ضریح جمع آوری شد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز یادآور شد: با روند ساخت پروژه پیش بینی می شود که ضریح حبیب ابن مظاهر به زودی به اتمام رسیده و رونمایی شود .
این مسئول در پایان تاکید کرد: مردم استان البرز علاقه زیادی به ائمه اطهار(ع) و یاران باوفای ایشان دارند و همواره آمادگی خود را برای کمک مادی و معنوی به ستاد بازسازی عتبات عالیات اعلام داشته اند که بدون شک این اقدام آنها هم در این دنیا و هم در آخرت بی جواب نخواهد ماند .