کد خبر: 1314071
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۶

1000 نفر از دانش‌آموزان فیروزآباد به اردوی راهیان نور اعزام شدند

گروه اجتماعی: مسئول بسیج دانش‌آموزی شهرستان فیروزآباد از اعزام یک هزار دانش‌آموز دختر و پسر مقطع متوسطه این شهرستان به اردوی راهیان نور خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، علی‌رضا میری‌نژاد، مسئول بسیج دانش‌آموزی شهرستان فیروزآباد پنج‌شنبه، 16 آبان‌ماه در حاشیه اعزام نخستین گروه کاروان راهیان نور این شهرستان گفت: در سال جاری به همت اداره آموزش و پرورش و سپاه ناحیه و بسیج دانش‌آموزی شهرستان فیروزآباد حدود یک هزار نفر از دانش‌آموزان دبیرستانی اعم از دختر و پسر به مناطق عملیاتی جنوب ایران اعزام می‌شوند.



وی افزود:‌ هرساله جهت نشر فرهنگ ایثار و شهادت و آشنا کردن دانش‌آموزان با فداکاری‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان اسلام در 8 سال دفاع مقدس کاروان‌های راهیان نور به مناطق عملیاتی اعزام می‌شوند.



میری‌نژاد تصریح کرد: در اعزام اول که گروه پسران دبیرستانی هستند با حضور مسئولان آموزش و پرورش و سپاه صورت پذیرفت و 11 اتوبوس از دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی شلمچه، هویزه، طلائیه و اروند کنار اعزام شدند.



مسئول بسیج دانش‌آموزی شهرستان فیروزآباد با بیان اینکه اردوهای راهیان نور یکی از محوری‌ترین برنامه‌های فرهنگی است،‌ گفت: با تمام توان در جهت کیفیت بخشیدن این برنامه‌ها تلاش می‌کنیم و با ارائه خاطراتی از جنگ و دفاع مقدس و اعزام راویان به همراه دانش‌آموزان یاد و خاطرات آن دوران را زنده نگه می‌داریم.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
0
0
چطوری میتونم عکس وفیلم دانش اموزان روداشته باشم
captcha