کد خبر: 4365578
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۸

۳۳۲ نقطه خدمت کتابخانه‌ای در فارس فعال است

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان فارس با اشاره به فعالیت ۳۳۲ نقطه خدمت کتابخانه‌ای در استان، از بهره‌برداری کتابخانه هماشهر سپیدان در هفته دولت خبر داد و گفت: توسعه خدمات کتابخانه‌ای و افزایش دسترسی مردم به کتاب از اولویت‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی است.

نشست شورای اداری سپیدانبه گزارش ایکنا از فارس، محمدحسین فیروزی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان فارس امروز، 31 تیر در جلسه شورای اداری شهرستان سپیدان با اشاره به میراث ارزشمند رهبر شهید در حوزه کتاب و کتابخوانی، اظهار کرد: نقشه راه جامعی در زمینه ترویج فرهنگ مطالعه از رهبر شهید به یادگار مانده است که می‌تواند سال‌ها به عنوان چراغ راه این حوزه مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر رویکرد نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تغییر کرده است، افزود: کتابخانه‌ها دیگر صرفاً محلی برای نگهداری کتاب و مطالعه نیستند، بلکه با ایجاد بخش‌های تخصصی از جمله بخش کودک و ارائه خدمات متنوع، به سمت تبدیل شدن به پاتوق‌های فرهنگی و اجتماعی محلات حرکت کرده‌اند.

فیروزی با اشاره به جایگاه استان فارس در حوزه کتابخانه‌های عمومی گفت: تقویت جنبه‌های علمی و تغییر رویکرد خدمات باعث شده نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از نظر تعداد نقاط خدمت و کتابخانه‌های ثابت و سیار، فاصله قابل توجهی با کشورهای منطقه پیدا کند که نشان‌دهنده توجه به توسعه فرهنگ کتابخوانی است.

وی ادامه داد: اکنون در استان فارس ۲۷۵ کتابخانه عمومی و ۳۳۲ نقطه خدمت فعال است که پنج کتابخانه به صورت سیار فعالیت می‌کنند و این موضوع دسترسی آسان‌تر مردم به کتاب را فراهم کرده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس درباره وضعیت شهرستان سپیدان نیز اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده و دریافت کد ماده ۲۳ برای پروژه کتابخانه هماشهر، این پروژه پس از حدود دو سال و نیم فعالیت مستمر و تأمین اعتبارات مورد نیاز، در هفته دولت به بهره‌برداری خواهد رسید تا یکی از شهرهای فاقد کتابخانه استان نیز از این زیرساخت فرهنگی برخوردار شود.

وی همچنین با اشاره به نیاز سپیدان به کتابخانه سیار، خواستار پیگیری دستور ویژه استاندار فارس برای تأمین این خدمت شد و افزود: با توجه به پایین‌تر بودن شاخص‌های زیربنایی و تعداد اعضای کتابخانه‌ها در سپیدان نسبت به میانگین استانی، بازطراحی کتابخانه مرکزی این شهرستان با استفاده از اعتبارات نفت و گاز ضروری است.

توسعه کتابخانه‌های سپیدان در دستور کار است

علی علیزاده، فرماندار شهرستان سپیدان نیز در این نشست با قدردانی از اقدامات اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی فارس در تکمیل پروژه کتابخانه هماشهر، گفت: تأمین اعتبار برای توسعه و تجهیز کتابخانه‌های شهرستان در دستور کار مدیریت شهرستان قرار دارد.

وی با تأکید بر ضرورت حمایت از کتابخانه‌های عمومی افزود: راهکارهای تأمین خودرو و راه‌اندازی کتابخانه سیار در سپیدان به‌صورت ویژه در حال بررسی است تا زمینه دسترسی آسان‌تر شهروندان به منابع اطلاعاتی و خدمات کتابخانه‌ای فراهم شود.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha