کد خبر: 1314190
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۱
مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران:

برگزاری جشنواره‌ بین‌المللی قصه‌گویی رضوی از دستاوردهای بزرگ کانون است

گروه خبرنگاران افتخاری/قاسم عزیززاده گرجی: مدیرکل کانون پرورش فکری استان مازندران در جلسه شورای فرهنگی این کانون برگزاری جشنواره‌ بین‌المللی قصه‌گویی رضوی را از دستاوردهای بزرگ این کانون یاد کرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، قاسم عزیززاده گرجی، مدیرکل کانون پرورش فکری استان مازندران در این جلسه گفت: کتاب و کتابخوانی محور اصلی فعالیت‌های کانون هستند که طبق آن سایر فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی بروز پیدا می‌کند.
وی افزود: توسعه فعالیت‌های این هفته از ضروریات برنامه‌ریزی است که باید توسط کارشناسان اداره‌کل و مراکز فرهنگی و هنری کانون در استان جدی گرفته شود.
عزیززاده گرجی از برگزاری نمایشگاه کتاب، معرفی و نقد کتاب، تقدیر از برگزیدگان عرصه کتاب و کتابخوانی کانون در گروه اعضا، مربیان و مراکز به عنوان مهمترین عناوین فعالیت این هفته یاد کرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با توجه فرم اعلام نظر اعضای شورای فرهنگی کانون‌‌های سراسر کشور نسبت به برگزاری جشنواره‌های رضوی در این کانون و نحوه برگزاری کیفی آن افزود: با تدابیر صورت گرفته از سوی مدیرعامل کانون و تدوین این پرسشنامه از سوی معاونت فرهنگی می‌توان با خرد جمعی به برگزاری کیفی و محتوایی جشنواره‌های رضوی کانون پرورش فکری دست پیدا کرد.
گرجی، برگزاری سه دوره جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی رضوی و همچنین، برگزاری اولین جشنواره ملی مشاعره و شعرخوانی رضوی را به عنوان یک دستاورد بزرگ در کانون پرورش فکری مازندران قلمداد کرد و از ایجاد کمیته محتوایی در هر جشنواره به عنوان اصلی‌ترین رکن برگزاری این‌گونه جشنواره‌های رضوی یاد کرد.
این مسئول همچنین، از برگزاری شانزدهمین جشنواره نمایش عروسکی ویژه اعضا در سال 94 خبر داد و افزود: جشنواره‌های استانی و منطقه‌ای آن نیز از قبل در استان‌ها برگزار خواهد شد.
وی بر این اساس تأکید کرد: ضرورت برنامه‌ریزی و آمادگی مراکز جهت شرکت در این جشنواره نکته حائز اهمیتی است که از هم‌اکنون باید برای آن برنامه‌ریزی کرد.
گرجی در این مورد خواستار آن شد تا کارشناس مربوطه شیوه‌نامه‌های مرتبط با این جشنواره را به مراکز فرهنگی و هنری کانون مازندران ارسال کند.
یادآور می‌شود، در این جلسه با رأی اعضای جلسه عناوین پیشنهادی مدیریت تخصصی جشنواره‌های رضوی کانون مورد بررسی قرار گرفت که در آن حضار به اجرای یا عدم اجرای این جشنواره‌ها رأی دادند.
captcha