کد خبر: 1314198
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۰
ذوالفقاری:

جدا شدن مددجویان از دایره حمایتی کمیته امداد ضروری است

گروه اجتماعی: معاونت حمایت و سلامت کمیته امداد گفت: شناسایی عوامل بازدارنده و تقویت خانواده‌ها در جهت عبور از محرومت و برنامه‌ریزی برای جدا شدن مددجویان از دایره حمایتی کمیته امداد ضروری است.


علی ذوالفقاری، معاونت حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: ایجاد سلامت روانی و امنیت اجتماعی در زمینه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی از مهم‌ترین اولویت‌هایی است که در راستای خودکفایی محرومان در برنامه‌های این نهاد حمایتی مورد تاکید قرار گرفته است.



وی با اشاره به این موضوع که نباید با ارائه خدمات رفاهی و حمایتی افراد را به کمیته وابسته کرد افزود:  در برنامه‌ریزی‌های حمایتی سعی شده است که خدمات طوری به مددجویان ارائه شود که آنان را در راه رسیدن به خودکفایی و جداشدن از دایره حمایتی این نهاد یاری کرده و خود افراد به دنبال رسیدن به این هدف تلاش کنند.



داشتن انگیزه برای رهایی از محرومیت



ذوالفقاری اظهار کرد: کمیته امداد و معاونت‌های آن در هر فعالیت حمایتی اولویت را برای خودکفایی محرومان بنا نهاده‌اند اما متاسفانه عدم خودباوری در برخی مددجویان باعث می‌شود این فعالیت‌ها به نحو شایسته به هدف نرسیده و این افراد کماکان در دایره محرومان قرار داشته و برای رسیدن به خودکفایی تلاش نکنند.



معاونت حمایت و سلامت کمیته امداد در ادامه، داشتن انگیزه برای رهایی از محرومیت را راه اول خودکفایی محرومان دانست و تصریح کرد: شورای سیاست‌گذاری این کمیته، شناسایی عوامل بازدارنده و تقویت خانواده‌ها در جهت عبور از محرومت را ضروری خوانده و ازبخش‌های مختلف خواست که برنامه‌ها بر پایه دادن انگیزه برای ایجاد اشتغال ثابت و رها شدن از محرومیت برای افراد طراحی و اجرا شود.



ذوالفقاری یادآور شد: حمایت از یک میلیون زن سرپرست خانوار که 300 هزار نفر از آنان مطلقه هستند از فعالیت‌هایی است که در کمیته امداد مورد توجه همه بخش‌ها قرار داشته و پرداختن به امور حمایتی این افراد مورد توجه همه واحدها بوده است به‌طوری که دربرنامه پنجم کمیته امداد حل مشکلات زنان سرپرست خانوار مورد تاکید قرار گرفته است.



مقابله با عدم خودباوری و اعتماد به نفس و احساس ذلت



وی اظهار کرد: نداشتن آگاهی جوانان از امور زندگی باعث شده است که پس از ازدواج با مشکل روبرو و دچار طلاق شوند و این امر زنگ خطری بزرگ برای اجتماع است در همین راستا در این نهاد حمایتی برنامه‌هایی برای آموزش مهارت‌های زندگی به ویژه به جوانان و نوجوانان در تشکیل خانواده‌هایی مستحکم در نظر گرفته شده است.



 معاونت حمایت و سلامت کمیته امداد بیان کرد: تاکید بر افزایش توانایی و استقلال مددجویان برای مقابله با عدم خودباوری و اعتماد به نفس و احساس ذلت در این افراد راهی برای رسیدن به خودکفایی این افراد است که این امر از سوی معاونت حمایت و سلامت کمیته امداد به دقت پیگیری می‌شود.

captcha