
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از فارس، سیروس سجادیان، فرمانده انتظامی فارس امروز شنبه، 25 آبان در جمع خبرنگاران آزادسازی سوسنگرد را نقطه عطف جنگ تحمیلی دانست و گفت: مجاهدتهای رزمندگان در آزادسازی سوسنگرد ستودنی است.
وی گفت: وحدت و ولایتمداری رزمندگان دو عامل موفقیت رزمندگان در مقابله با دشمن بعثی و عملیات آزادسازی سوسنگرد است.
سجادیان یکی از مهمترین عوامل حفظ و نشر دستاوردهای دفاع مقدس را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و افزود: فرهنگ دفاع مقدس باید در تمام زوایای زندگی حفظ و تقویت شود چراکه دفاع فرهنگی و سیاسی همچنان ادامه دارد.
فرمانده انتظامی فارس با بیان اینکه امروزه تلاش پلیس در جهت برقراری امنیت، ادامه راه دفاع مقدس است، تصریح کرد: همه وظیفه دارند تا فرهنگ دفاع مقدس و ارزشهای انقلاب اسلامی را به جوانان و نسلهای آینده انتقال دهند.
سجادیان گفت: با عنایتهای خداوند متعال، فداکاریهای رزمندگان اسلام و همچنین تلاشهای شبانهروزی پاسداران انقلاب اسلامی، ایران اسلامی را به یک قدرت منطقهای تبدیل کرده است.
وی باردیگر با تبریک سالروز آزادی سوسنگرد ابراز امیدواری کرد: با پیروی از منویات حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری بتوانیم حافظ و ادامهدهنده راه شهدا، جانبازان و رزمندگان اسلام باشیم.