کد خبر: 1320145
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۱

مسابقه کتابخوانی «سبک زندگی اسلامی» در دانشگاه خوارزمی برگزار می‌شود

گروه اندیشه: مسئول اجرایی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز ازاجرای مسابقه کتابخوانی «سبک زندگی اسلامی» در دانشگاه خوارزمی خبر داد.


حسن یگان، مسئول اجرایی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز در گفت‌‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ا لبرز، گفت: مسابقه کتابخوانی «سبک زندگی اسلامی» با محوریت کتاب «مفاتیح‌الحیات» آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی در دانشگاه خوارزمی برگزار می‌شود.



وی افزود: هدف از برگزاری این مسابقه  اجرایی شدن منویات مقام معظم رهبری مبنی بر سبک زندگی اسلامی در خانواده‌هاست که از تابستان امسال در سطح استان البرز آغاز شد.



یگان خاطرنشان کرد: با توجه به استقبال گسترده‌ای این طرح و تقاضای شرکت‌کنندگان مبنی بر افزایش مهلت ثبت مسابقه،  ثبت نام آن تا پایان آذرماه تمدید شد.



وی با اشاره به این کتاب منبع این مسابقه گفت: این کتاب در قالب روایات و آیات سبک زندگی اسلامی را آموزش می‌دهد و روایاتی در آن عنوان شده است که به شکلی عملیاتی در زندگی نقش دارند و با توجه به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر سبک زندگی اسلامی یکی از بهترین منابع مکتوب در این زمینه کتاب «مفاتیح الحیات» است .



یگان با اشاره به تعداد شرکت‌کنندگان در این مسابقه، افزود: تا کنون 700 نفر ثبت نام کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود که با توجه به تمدید زمان ثبت نام تعداد متقاضیان به 800 نفر برسد.



یگان خاطر‌نشان کرد :مجری این طرح مدیریت نهادهای نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز است و این مسابقه به شکل اینترنتی به‌صورت همزمان میان دانشگاه‌های علوم  پزشکی البرز، آزاد کرج، خوارزمی و دانشکده محیط زیست در دی‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.



وی در پایان با اشاره به اهدای جوایز متعدد به برندگان گفت: در مجموع 12 میلیون تومان جایزه نقدی برای این مسابقه در‌نظر گرفته شده است که به 100 نفر اول اهدا می‌شود.

مریم
|
-
|
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۳
0
0
سلام.میشه زمان مسابقه رو اعلام کنید؟نمیشه اینترنتی باشه مسابقش؟
captcha