کد خبر: 1320930
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۴

برگزاری مسابقه کتابخوانی دینی در فریدونکنار

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: با همکاری مؤسسه یاسین فریدونکنار، مسابقه کتابخوانی با موضوعات دینی و قرآنی هر چهارماه یک بار در این شهرستان برگزار می‌شود.


هاجر بابانژاد، مدیرمسئول مؤسسه یاسین فریدونکنار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این مسابقه دینی و فرهنگی، گفت: با همکاری مؤسسه یاسین فریدونکنار، مسابقه کتابخوانی با موضوعات دینی و قرآنی به‌منظور ترویج فرهنگ کتابخوانی در سطح جامعه، هر چهارماه یک بار با همکاری دیگر مراکز دینی و قرآنی در این شهرستان برگزار می‌شود.



وی اظهار کرد: در راستای برگزاری این مسابقه، کتاب‌های دینی و قرآنی به قرآن‌آموزان و علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه داده می‌شود؛ همچنین اولیای قرآن‌آموزان می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند.



بابانژاد عنوان کرد: مرحله قبلی این دوره از مسابقات، شهریورماه برگزار شد و به 32 نفر از برترین‌های این دوره از مسابقات، جوایز نفیسی اعطا شد.



مدیرمسئول مؤسسه یاسین فریدونکنار خاطرنشان کرد: مرحله بعدی این دوره از مسابقات کتابخوانی با موضوع مفاهیم جزء 5 قرآن در دی‌ماه سال‌جاری برگزار خواهد شد.

captcha