کد خبر: 1324373
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۶

نشست آموزشی مجمع‌الذاکرین در سیمرغ برگزار شد

گروه خبرنگاران افتخاری/ حمیدرضا گل‌محمدی: نشست آموزشی مجمع‌الذاکرین با حضور مسئول کانون مداحان اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ روز پنجم آذر‌ماه در مسجد جامع این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حسین پورمحمد، مسئول کانون مداحان اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در این نشست که پنجم آذرماه برگزار شد ، گفت: مداحان اهل ‌بیت(ع) در نشر معارف‌ اسلامی، شناساندن مکتب اهل ‌بیت(ع) به تمامی اقشار جامعه به‌ویژه جوانان و علاقه‌مندان به مجالس عزاداری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله ‌الحسین(ع) نقش مؤثری دارند، بنابراین مداحان ‌‌الگوی خوبی برای جوانان هستند.

وی با اشاره به نزدیک شدن ایام اربعین حسینی و بدعت‌های موجود در عزاداری‌ها افزود: وظیفه هر مداح و ذاکر اهل‌ بیت(ع) این است که وقایع کربلا را برای مردم بازگو کند ولی در این راه مداحان باید بدانند که برای بهتر شدن مجلس یا برای به گریه انداختن مردم نباید مطالب دروغین عنوان کنند، بنابراین در هنگام مداحی باید مطالبی عنوان شود که دارای سند باشد.

پورمحمد تصریح کرد: شما سرمایه‌های عظیمی در دست دارید و باید در حفظ آن کوشا باشید و با خلوص و صداقت در معرفی الگوهای کمال و اسوه‌های پاکی یعنی معصومین(ع) رسالت هنری خود را به جا آورید.

captcha